Ruff Justice - Wings of Desire

ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ, ΣΚΛΗΡΗ ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΟ

Με μια ακόμη επανακυκλοφορία της Arkeyn Steel Records θα πούμε στο παρών κείμενο. Για τους Τεξανούς Ruff Justice και τον δεύτερο δίσκο τους ‘’Wings of Desire’’. Οι Ruff Justice ξεκίνησαν στο Dallas του Texas αρχές της δεκαετίας του 90 και το 1995 κυκλοφόρησαν το ‘’No Justice No Peace’’. Μετά από λίγο καιρό σταμάτησαν μέχρι και το 2006 που επαναδραστηριοποιήθηκαν και το 2012 κυκλοφόρησαν το ‘’Wings of Desire’’ μέσω της Retrospect Records. Η Arkeyn Steel Records το ξανά βγάζει με τα οκτώ κομμάτια του ‘’Wings of Desire’’, πέντε κομμάτια από το Live Tape του 1993 και ακόμα άλλα δυο κομμάτια ζωντανά ηχογραφημένα.

Το remastered έγινε και εδώ από τον Kostas Scandalis και η όλη φροντίδα της έκδοσης από τον Kostas Athanasoglou, εκεί στα στούντιος τους στην Θεσσαλονίκη.

Κοιτώντας το δωρικό λιτό εξώφυλλο, πατάω το play για αυτήν την άκρως χορταστική επανακυκλοφορία. Το κλασικό us metal με αυτούς τους κλασικούς heavy, σε σημεία γρήγορους, ρυθμούς, αυτός ο κλασικός heavy ήχος απλώνεται σαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με τα ‘’Just Us’’, ‘’Rock Of Love’’ και το εξαιρετικό ‘’Fall In Time’’ μέχρι να έρθει φουριόζικη η διασκευή στους Bread, ‘’Mother Freedom’’. Αλλά και με τα ‘’Know Where to Run’’, ‘’Wings of Desire’’ και ‘’Give'em Hell. Μουσική που σε κάνει να σηκωθείς από τον καναπέ, για κλασικό κοπάνημα και κουπλέ – ρεφρέν που τραγουδιούνται με ευχαρίστηση. Ειδική μνεία στην όμορφη μπαλάντα ‘’Can't Get Enough of You’’ ακόμα και όταν ανεβάζει ρυθμούς. Τα ίδια και με τα έξτρας ζωντανά ηχογραφημένα κομμάτια, μερικά και από το ντεμπούτο τους, σαν τα ‘’Trouble In Paradise’’ και ‘’Sanctuary’’.

 

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.