QUEENSRŸCHE: ΝΕΟ LYRIC VIDEO ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ THE VERDICT

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο lyric video μέσα από την τελευταία τους κυκλοφορία, το φετινό The Verdict. Το video είναι για το κομμάτι Propaganda Fashion και μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Το The Verdict είναι αισίως η τρίτη κυκλοφορία των Queensrÿche με τον Todd La Torre στα φωνητικά (προηγήθηκαν τα “Queensrÿche” του 2013 και “Condition Human” του 2015) ο οποίος αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα Geoff Tate το 2012.

Σύμφωνα με τον κιθαρίστα της μπάντας Eddie Jackson, οι στίχοι του Propaganda Fashion “ασχολούνται με ένα πολιτικό μήνυμα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πείσει ένα κοινό, ούτως ώστε να κάνει κάτι να φανεί πιο δυνατό, σημαντικό ή αληθινό από όσο είναι στην πραγματικότητα.»

Πρόσφατα οι Queensrÿche ανακοίνωσαν και μια αμερικάνικη headline περιοδεία για το 2020, στην οποία ειδική καλεσμένοι θα είναι οι John 5 And The Creatures και Eve To Adam. H περιοδεία θα ξεκινήσει στις 17/1 στο Fort Lauderdale της Florida, στην οποία επίσης θα τελειώσει, στις 27/2 αυτή τη φορά, στο Orlando.

To The Verdict κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο μέσω της Century Media και από τότε η μπάντα περιοδεύει συνεχώς. Πριν την αμερικάνικη περιοδεία της, η μπάντα θα κάνει μερικές headline εμφανίσεις στην Ευρώπη, μεταξύ άλλων και στην χώρα μας, καθώς θα τους απολαύσουμε στις 15/11 στην Θεσσαλονίκη στο Fix Factory of Sound και τις 16/11 στην Αθήνα στο Fuzz Live Music Space.

Copyright 2024. All Right Reserved.