ROBB FLYNN: O ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ MACHINE HEAD ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ MAINSTREAM

MACHINE HEAD - Bastards (OFFICIAL TRACK)

To Bastards, είναι το τρίτο single από το επερχόμενο άλμπουμ των Machine Head με τίτλο Catharsis, που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου από την Nuclear Blast Entertainment.

“Νιώθω ότι το metal θα μπορούσε να διεισδύσει στην mainstream μουσική με αυτό το άλμπουμ. Και πρέπει να... τώρα περισσότερο από ποτέ. Υπήρξε έντονος προβληματισμός για να γίνουν αυτά τα τραγούδια πιο εύπεπτα σε ευρύτερο κοινό. Απλοποιώντας τις ιδέες, απλουστεύοντας τα riffs, τα περάσματα, εστιάζοντας στην αφήγηση των ιστοριών σε αντίθεση με την «βίαιη ποίηση». Και ενώ θα ήθελα να πω ότι ήταν ένα μεγάλο σχέδιο, δεν υπήρχε σχέδιο. Είπε ο Robb Flynn. “Ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξεις, όταν ξεκινάς να γράφεις έναν δίσκο. Κάθε φορά που τελειώνεις ένα δίσκο, πάντα αισθάνεσαι περήφανος, αλλά αυτή τη φορά… έχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Μπορούμε και το αισθανόμαστε. Το ξέρουμε. Το Catharsis θα μπορούσε πραγματικά να μας ανεβάσει επίπεδο"

Την παραγωγή στο Catharsis την έκανε ο Robb Flynn και την ηχογράφηση και μίξη, ο Zack Ohren στα Sharkbite Studios στο Oakland.

Για προ-παραγγελειες του Catharsis θα το βρείτε σε διάφορες εκδόσεις ΕΔΩ

tracklisting:
Volatile
Cat
harsis
Beyond The Pale
California Bleeding
Triple Beam 
Kaleidoscope
Bastards
Hope Begets Hope
Screaming At The Sun
Behind A Mask
Heavy Lies The Crown
Psychotic
Grind You Down
Razorblade Smile
Eulogy

machineheadcatharsiscd_638_0.png

Copyright 2024. All Right Reserved.