News

July 31, 2018

Όπως μας έχει κακομάθει κάθε χρόνο έτσι και φέτος το μεγαλύτερο Heavy Metal φεστιβάλ το Wacken Open Air θα κάνει ζωντανή αναμετάδοση των συναυλιών πολλών συγκροτημάτων που θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή του. Σε συνεργασία με την Telekom & Magenta Musik 360 προσφέρουν δωρεάν web stream worldwide από τις παρακάτω σελίδες :

July 31, 2018

Οι βετεράνοι Σουηδοί death metallers The Crown στις 16 του Μάρτη του τρέχοντος έτους κυκλοφόρησαν το δέκατο full length της εικοσαετούς καριέρας τους με τίτλο ‘’Combra Speed Venom’’. Το πρώτο official video clip ήταν για το κομμάτι ‘’Iron Crown’’. Τώρα μας δίνουν ένα lyric video για το κομμάτι ‘’In The Name Of Death’’.

To  ‘’Combra Speed Venom’’ διαδέχθηκε το ‘’Death Is Not Dead’’ του 2015 με δέκα τρία καινούρια κομμάτια.

July 29, 2018

Οι Krisiun υπάρχουν από το 1990 και παραδίδουν βλάσφημο και σκοτεινό death metal από τα δάση της Βραζιλίας. Η μπάντα αποτελείται από τρία αδέρφια,αν και οι δυο χρησιμοποιούν το επίετο της μητέρας τους ενώ ο άλλος του πατέρα. Πριν καν κυκλοφορήσουν το τρομερό  ντεμπούτο τους το 1995, η μπάντα αποτελούταν και από ένα τέτρτο μέλος στις κιθάρες, ο οποίος σκτώθηκε με τη μηχανή του. Αντικαταστάθηκε ο 1994 αλλά δεν κατάφερε να ταιριαξει με τα αδέρφια τα οποία συνεχίζουν από τότε ως τριάδα.

July 16, 2018

Οι Πολωνοί deathsters Decapitated, με τις γνωστές δικαστικές φουρτούνες που πέρασαν πρόσφατα, που από ότι φαίνεται την έβγαλαν σαν παλικάρια, προχώρησαν μπροστά και αυτές τις μέρες μας έδωσαν για  το κομμάτι ‘’Kill The Cult’’ ένα official video clip. Το κομμάτι προέρχεται από το περσινό full length, πέρσι τον Ιούλιο κυκλοφόρησε μέσω της Nuclear Blast Records, και είχε κάνει καλή αίσθηση στους οπαδούς, με τίτλο ‘’Anticult’’.

July 13, 2018

Στις 28 Σεπτέμβριου θα κυκλοφορήσει το νέο album των death metalers Horrendous.

Πρόκειται για το τέταρτο full length album της μπάντας   και θα κυκλοφορήσει από την Season Of Mist.

July 10, 2018

Πληροφορίες αναφορικά με το νέο album των Soulfy είδαν το φως της δημοσιότητας. Το νέο album θα τιτλοφορείται "Ritual" και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο μέσω της Nuclear Blast, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Josh Wilbur.

July 08, 2018

Άλλος ένας παιδικός ήρωας μας εγκαταλείπει. Αυτή τη φορά ο Χάρος χτύπησε την πόρτα του Brett Hoffmann, πρωην τραγουδιστή των Malevolent Creation. O Brett είχε αρκετό καιρό που πολεμούσε αυτή την καταραμένη αρρώστια και τελικά έχασε πλέον την μάχη. Ήδη βρισκόταν στο τέταρτο στάδιο με καρκίνο του έντερου και στα 51 τους μας άφησε για πιο ήρεμους κόσμους. Όσο βρισκόταν στα επίγεια όμως, ξέσκιζε τα σωθικά του και μαζί τα δικά μας.

July 06, 2018

Με το τελευταίο τους album, Atonement, στην κυκλοφορία εδώ και ένα χρόνο περίπου οι Immolation κυκλοφορόν το video για το κομμάτι "When The Jackals Come" μέσα από την συγκεκριμένη δουλειά.

Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο κιθαρίστας της μπάντας Robert Vigna.

July 03, 2018

Όπως έχετε ήδη διαβάσει σχετικά στο metalzone.gr  το νέο album των Atrocity με τίτλο Okkult  θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου από την Massacre Records.

Το πρώτο video δόθηκε στη δημοσιότητα και αφόρα το κομμάτι "Shadowtaker". 

July 03, 2018

Obsolete beings είναι ο τίτλος του πρώτου κομματιού που βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα από το επερχόμενο δίσκο της μπάντας με τίτλο "The wake".

Copyright 2018. All Right Reserved.