ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΟ LP ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ DOOMED

Οι άκρως παραγωγικοί Doomed από την Γερμανία έχουν προγραμματίσει την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο 6 Anti-Odes To Life για τις 22 Ιουνίου από την Solitude Productions.

Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το έκτο του LP από το 2012 που εμφανίστηκε δισκογραφικά με το The Ancient Path.

Η δισκογραφία των Doomed
The Ancient Path 2012 

In My Own Abyss 2012

Our Ruin Silhouettes 2014     

Wrath Monolith 2015

Anna 2016

6 Anti-Odes To Life 2018

Μετά το βίντεο του The Doors, το συγκρότημα έδωσε ένα ακόμα τραγούδι  Our Gifts στην δημοσιότητα από το επερχόμενο άλμπουμ

Copyright 2018. All Right Reserved.