CHANIA ROCK FESTIVAL: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ DOOMOCRACY!

Οι προσθήκες στο Chania Rock Festival συνεχίζονται! Νέο (αλλά ταυτόχρονα και… παλιό) όνομα λοιπόν στο lineup του φεστιβάλ είναι οι Κρητικοί Doomocracy! Η doom metal μπάντα από το Ηράκλειο θα εμφανιστεί για δεύτερη φορά στο φεστιβάλ μετά το 2015, έχοντας από τότε προσθέσει στις «αποσκευές» της αρκετές ζωντανές εμφανίσεις αλλά και τον τελευταίο, δεύτερό της δίσκο, το Visions & Creatures Of Imagination του 2017.

Οι Doomocracy θα εμφανιστούνε στην δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, την Παρασκευή 5/7 (υπενθυμίζουμε ότι έχει προστεθεί και η Πέμπτη 4/7 αποκλειστικά με χανιώτικες μπάντες και με δωρεάν είσοδο) μαζί με την headliner Tarja Turunen, τον Uli Jon Roth, τους Sinheresy και τους Decipher

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στον πανέμορφο χώρο του μεσαιωνικού Προμαχώνα του San Salvatore στην Παλιά Πόλη των Χανίων έχει διαμορφωθεί προς το παρόν ως εξής:

Παρασκευή 5 Ιουλίου

TARJA (Φινλανδία)

ULI JON ROTH (Γερμανία)

DECIPHER (Ελλάδα)

SINHERESY (Ιταλία)

DOOMOCRACY (Ελλάδα)

 

Σάββατο 6 Ιουλίου

DEMONS & WIZARDS (ΗΠΑ - Γερμανία)

ROTTING CHRIST (Ελλάδα)

HOLOCAUST (Σκοτία)

CARTHAGODS (Τυνησία)

DIAMOND SIGNS (Ελλάδα)

52401144_1013370742188223_5989272597953511424_n_0.jpg

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται, με τα διήμερα να κοστίζουν 55 Ευρώ και τα ημερήσια 35 Ευρώ. Μπορείτε να τα βρείτε τόσο ηλεκτρονικά στο https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets όσο και στα παρακάτω φυσικά σημεία προπώλησης:

No Remorse Records (Αθήνα)

Sirens Records (Αθήνα)

Nathan’s Saloon (Αθήνα)

Avalon Rock Pub Chania (Χανιά)

Bar 53 (Χανιά)

Route 66 Rock Bar Heraklion (Ηράκλειο)

Dark Tales (Ηράκλειο)

Πολυτεχνείο Καφέ Μπαρ (Ηράκλειο)

Chaplin’s Pub Café (Ρέθυμνο)

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.