LACUNA COIL: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

LACUNA COIL - Trip The Darkness (OFFICIAL VIDEO)

Από τη γειτονική μας Ιταλία μας έρχονται οι Lacuna Coil που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη χώρα μας στις 18 & 19/11/2017. Οι πρώην gothic, νυν alternative ροκομεταλάδες έρχονται για να μας παρουσιάσουν ζωντανά επιλογές από την εικοσαετή πορεία του συγκροτήματος που αριθμεί συνολικά 8 full length άλμπουμ και 2 ep.

Με την Christina Scabbia και τον Andrea Ferro να οδηγούν φωνητικά το συγκρότημα αλλά και τον μπασίστα Marco Coti Zelati να ειναι μαζί από τη δημιουργία τους το 1997, οι Lacuna Coil γιορτάζουν την επέτειο των 20 χρόνων τους με μια παγκόσμια περιοδία που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2018 με ένα live στο Λονδίνο το οποίο θα βιντεοσκοπηθεί και στο οποίο θα παίξουν τραγούδια που δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά. 

Το συγκρότημα ξεκίνησε την πορεία του λίγο νωρίτερα, το 1994, αλλά εμφανίζεται με το τελικό του όνομα από το 1997 και μετά, παρουσιάζεται δυναμικά με δυο άλμπουμ το 1999 και το 2001, άλμπουμ που θεωρούνται ίσως οι καλύτερες στιγμές της μπάντας, ενώ οι στίχοι είναι σχεδόν αποκλειστικά γραμμένοι στα αγγλικά. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι τόσο ο drummer, Dristiano Mozzati, όσο και ο κιθαρίστας, Cristiano Migliore, οι οποίοι υπήρξαν μέλη του συγκροτήματος για 16 ολόκληρα χρονια, αποχώρησαν το 2014 αφήνοντας έτσι τους Lacuna Coil έκτοτε με έναν μόνο κιθαρίστα, όπως και παρέμεινε μέχρι σήμερα η μορφή τους. Στην σημερινή σύνθεση συναντάμε στα τύμπανα τον Ryan Folden και στην κιθάρα τον Diego Cavallotti ο οποίος ομως ακόμα δεν έχει ηχογραφήσει με το συγκρότημα καθώς τις κιθάρες, στο τελευταίο άλμπουμ τους με τίτλο Delirium που κυκλοφόρησαν το 2016 οι Lacuna Coil, έχει αναλάβει να ηχογραφήσει ο μπασίστας (και κιθαρίστας, και πληκτράς...) Marco Coti Zelati. Δυστυχώς, το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας δεν έτυχε της θετικής αποδοχής του κοινού και μένει τώρα να δούμε τι έχει να μας πει σε επόμενες κυκλοφορίες.

Full Lengths:

EP:

  • Lacuna Coil (1998)
  • Halflife (2000)

 

Official Web Page:

http://www.lacunacoil.com/

Copyright 2024. All Right Reserved.