Reviews

January 18, 2020

Οι CyHra έχουν μέλη των In Flames, Shining, Annihilator, Hammerfall και από άλλες πολλές metal μπάντες. Έτσι πέρα από την Σουηδική καταγωγή και μάλλον διαμονή τους το θρυλικό για την μουσική που αγαπάμε Gothenburg, αλλά μπορείς να τους πεις άνετα και international  μπάντα. Τώρα μέσω της Nuclear Blast και αφού έχουν κυκλοφορήσει κάμποσα singles, μας δίνουν το δεύτερο full length τους υπό τον τίτλο ‘’No Halos In Hell’’. Το οποίο διαδέχεται το συμπαθυτικούλι ‘’Letters To My Self’’ του 2017.

January 15, 2020

Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για την metal σκηνή της Σουηδίας. Αρκεί ο καθένας μας να δει την συλλογή του και θα διαπιστώσει ότι μεγάλο μέρος από τις κυκλοφορίες που μας έχουν συγκλονίσει είναι δημιούργημα μπαντών που προέρχονται από την χώρα αυτή. Εδώ θα μας απασχολήσουν οι BROTHERS OF METAL με την 2η κυκλοφορία τους, η οποία έρχεται τρία χρόνια μετά από το πολύ δυνατό ντεμπούτο τους με τίτλο «Prophecy of Ragnarök».

January 15, 2020

Syryn είναι από τον Καναδά και το ντεμπούτο τους, “Beyond the Depths”, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, σαν ανεξάρτητη κυκλοφορία. Είναι concept άλμπουμ, και αναφέρεται στις γνωστές σειρήνες που αιχμαλώτιζαν τους ναυτικούς. Ίσως από αυτό και μόνο κάποιοι να κατάλαβαν ότι οι Syryn είναι μια heavy/power metal μπάντα με γυναικεία φωνητικά.

January 13, 2020

Οι Bombus είναι από την Σουηδία. Από το Gothenburg συγκεκριμένα. Αλλά καμία σχέση έχουν με την εκεί διάσημη και αγαπημένη death metal σκηνή. Και εδώ και μια ντουζίνα χρονάκια παίζουν hard rock/metal. Κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό, μέσω της Century Media Records τον τέταρτο ολοκληρωμένο τους δίσκο με τον τίτλο ‘’Vulture Culture’’.

January 12, 2020

Είχαμε αναφερθεί πριν αρκετό καιρό, στη στήλη των νέων, στο ντεμπούτο LP "Adventure One" των Αμερικάνων Throne of Iron, από το Bloomington της Indiana, και το πως σχηματίστηκαν από τον Tucker Thomasson (φωνητικά/κιθάρα) σχετικά με την απώλεια του Μark Shelton. Είχαν τότε κυκλοφορήσει και ένα lyric video για το “Lichspire”, που πλέον έχει γυριστεί σε κανονικό βίντεο-κλιπ. Το συγκροτήμα θα κυκλοφορήσει επίσημα το άλμπουμ στις 21 Φεβρουαρίου του 2020.

January 12, 2020

Οι Bonded είναι η καινούρια μουσική περιπέτεια των  Bernd “Bernemann” Kost και  Markus “Makka” Freiwald, κιθαρίστα και ντράμερ αντίστοιχα των Sodom μέχρι πριν λίγο καιρό. Μαζί τους ο κιθαρίστας Chris Tsitsis ex Suicidal Angels και Exarsis. O Marc Hauschild στο μπάσο. Και ο Ingo Bajonczak στην φωνή. Πρώτη τους δουλειά το ‘’Rest In Violence’’. Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες μέσω της Century Media Records.

January 11, 2020

Tragedy In Hope ή ο άγνωστος κύριος Alexander Giller, για την μπάντα Sasha Giller από την παγωμένη Ρωσία. Παίζουν συμφωνικό black. ‘Έφτιαξε ο Sasha Giller τα τελευταία τρία χρόνια κάμποσα demos, singles και ήρθε η ώρα για το πρώτο ep. Με τον τίτλο ‘’Smile At Death’’ το οποίο το κυκλοφορεί μόνος του σε ψηφιακή μορφή και σε lmt digipak edition, σε 100 κόπιες.

January 11, 2020

Με τα πέντε κορίτσια από ‘’την λευκή μα πάντα πένθιμη’’ Ελβετία έχουμε ξανά ασχοληθεί και με eps και full length τους κυκλοφορίες. Τον περασμένο Δεκέμβρη κυκλοφόρησαν, μέσω της Nuclear Blast, μια ακόμα ep κυκλοφορία με τον τίτλο ‘’Wings Of Steel’’. Κυκλοφορεί μόνο σε δυο εκδόσεις 12’’ βυνυλίου, προφανώς μόνο για παλαβούς συλλέκτες.

January 10, 2020

Οι War Dogs είναι μια νέα μπάντα από την Ισπανία (δημιουργήθηκαν το 2015) και μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP “Die by My Sword”,  μετά το “War Dogs” ΕΡ του 2018. Από το όνομα και το εξώφυλλο καταλαβαίνει κανείς ότι παίζουν κλασικό/επικό heavy metal, που άλλοτε power-ίζει και άλλοτε speed-άρει.

January 09, 2020

Σε περίπτωση που γνωρίζεις τους Σουηδούς Reveal!, πρέπει να προσέξεις πολύ πριν προβείς στο άκουσμα του τρίτου τους δίσκου ‘’Scissorgod’’. Αν τους έχεις γνωρίσει στο ντεμπούτο, τότε θα νομίζεις ότι παίζουν black metal. Του κάκου, καμιά σχέση. Αν τους ακούσατε στο δεύτερο δίσκο ‘’Flystrips’’ στο οποίο ήδη είχαν εμπλουτίσει κάποια νέα στοίχεία, πάλι είσαι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Μάταιο. Πρέπει να ακούσεις τον καινούριο δίσκο και μάλιστα ολοκληρωμένα για να πάρεις χαμπάρι τι παίζει εκεί μέσα μιας και κάθε τραγούδι είναι διαφορετικό.

Copyright 2020. All Right Reserved.