ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ SNAKESKIN GOD

Τέλη του 2020 ήρθε το ντεμπούτο των Snakeskin god, μπάντα που επιδίδεται σε τσαμπoύκαλεμένο Hard rock . Επικοινωνήσαμε μαζί τους και διαπιστώσαμε οτι τα πράγματα κυλούν αυθόρμητα. Η συνεχεία παρακάτω...

Πως ξεκίνησε το σκηνικό με τους Snakeskin god  ;

Δεν υπάρχει κάποια τρελή ιστορία πίσω από όλο αυτό. Υπήρχαν μισοτελειωμένα κομμάτια αρκετά χρόνια πριν και είπαμε με τον Χρηστό (ντραμς) να τα βάλουμε μπρος. Έτσι μαζέψαμε ότι ιδέες είχαμε κάναμε το πολύ καμία δεκάρια  πρόβες και μπήκαμε studio.Ύστερα μέσω  ενός κοινού γνωστού μιλήσαμε με τον Νικό (φωνή) και  γούσταρε να κάνει τα φωνητικά στα κομμάτια.

Το στίγμα των Motorohead  φαντάζομαι δε το αρνείστε. Ηχητικά που κινείστε επιρροές ;

Όλοι μας είμαστε επηρεασμένοι από Motorhead. Υπάρχει και το στοιχειό του rock n roll που κάποιος μπορεί να βρει στοιχειά από την μπάντα αυτή. Ο καθένας εχει τα δικά του ακούσματα λίγο πολύ αν και  στην ουσία όλοι με τις ίδιες μπάντες ξεκινήσαμε ειδικά στο κλασσικό heavy metal. Επειδή τυγχάνει να γραφώ την μουσική μπορείς να ακούσεις  επιρροές μέσα στο άλμπουμ από AC/DC , Motorhead ,Ted Nugent, Iron Maiden και σε πιο 70’ς μπάντες.

 Ντεμπούτο ομότιτλο άλμπουμ το 2020 για εσάς. Μιλήστε μας για αυτό.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε μέσα Νοέμβρη . Ξεκινήσαμε να το ηχογραφούμε το 2016  (Underground Studio/Περιστέρι) αλλά για διαφόρους λογούς καθυστερήσαμε αρκετά να το τελειώσουμε. Μιλήσαμε με Τόλη από Sleaszy Rider και ενδιαφέρθηκα να το κυκλοφορήσει από την εταιρεία του.

SNAKE_0.png

Τι ανταπόκριση έχετε λάβει μέχρι στιγμής ;

Έχουμε λάβει θετικά σχόλια κάτι το όποιο γουστάρουμε κιόλας.

Συναυλιακά ποια η δραστηριότητα σας ;

Συναυλιακά δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Είναι κάτι που σκαφτόμαστε πάντως καθώς πιστεύουμε τα κομμάτια αυτά είναι για live.Είναι αρκετά χύμα rock n roll συνθέσεις και για αυτό τον λόγο μπορεί να ακούγονται live  πιο ωραία.

 Η πανδημία μοιάζει να έχει παγώσει το χρόνο. Ποιά τα σχέδια του γκρουπ μέσα σε αυτή τη συγκυρία ;

Με όλη αυτήν την καταστήσει που όλοι μας ζούμε (Covid) δεν είναι εύκολο να κάνεις σχεδία ή να προγραμματίζεις κάτι .Πάντως υπάρχουν νόες ιδέες  και ίσως  να βγει κάτι καινούριο. Άλμπουμ ή κάποιο Ep. Θα δείξει...

Το μόνο θετικό με όλο αυτό, καραντίνα κτλ είναι ότι  ξεσπάμε στην μουσική και γεννόμαστε πιο δημιουργικοί.

Υπάρχει κάποιος προγραμματισμός κάποια φιλοδοξία για το μέλλον ;

Δεν υπάρχει κάποιος προγραμματισμός λόγο της κατάστασης. Υπάρχουν νέες ιδέες για ηχογράφηση και αυτό που σκαφτόμαστε στο μέλλον είναι να γίνει και κάποιο live.

Την κατάσταση στην εγχώρια σκηνή αλλά και ειδικότερα στον ήχο που κινείστε πως τη βλέπετε ;

Υπάρχουν αρκετέ καλές μπάντες στον χώρο και η Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα μουσικά από άλλες χώρες. Να πω όμως την αλήθεια δεν ακούω τόσο την σύγχρονοι  σκηνή  ούτε του εξωτερικού , όχι γιατί την σνομπάρω απλά έχω ‘’κολλήσει ‘’σε παλιά ακούσματα. Ίσως να φταίει και  η ηλικία (χαχαχα)  γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ακούσει κάτι που να με έχει συνταράξει. Πάντως να βλέπεις όλο και πιο πολλές ελληνικές μπάντες να περιοδεύουν στο εξωτερικό είναι κάτι  που κάνει και την σκηνή πιο δυνατή.

To metalzone.gr  εύχεται καλύτερα για το μέλλον τα τελευταία λόγια ανήκουν πάντα στο συγκρότημα.

Ευχαριστούμε πολύ για αυτό το βήμα, για το ενδιαφέρον στην μουσική μας. Ευχόμαστε υγεία και καλές μουσικές!!

Copyright 2024. All Right Reserved.