ΑΒΒΑΤΗ @ Kyttaro Live Club

Η είδηση για την συναυλία των Abbath έσκασε σαν βόμβα στο ελληνικό και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που στις 24.01.2015, παρόλο το σφοδρό κρύο, έξω από το Kyttaro Live Club είχε σχηματιστεί η ουρά για να ανοίξουν στις 8 μ.μ οι πόρτες για την πολυαναμενόμενη συναυλία. Ωστόσο επικράτησε απογοήτευση με την μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε, καθώς μόνο το soundcheck ξεκίνησε στις 8 μ.μ.. 

\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n\r\n

Ευτυχώς την αναμονή του κοινού αποπλήρωσε η ευχάριστη παρουσία των Order Of The Ebon Hand, οι οποίοι εντυπωσίασαν τόσο με την σκηνική παρουσία, το πάθος τους και την επικοινωνία που είχαν με το κοινό όσο και με την μουσική τους και το τραγούδι των Motörhead (Deaf Forever) που έπαιξαν τιμής ένεκεν του απροσδόκητου θανάτου του Lemmy, περίπου ένα μήνα πριν. Χαρακτηριστικά, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Ορέστης δήλωσε πριν την έναρξη του τραγουδιού "Μακάρι να μην παίζαμε αυτό το κομμάτι." υπονοώντας σε όλους μας πόσο σημαντικός ήταν ο χαμός μίας τέτοιας προσωπικότητας. Τέλος, ενδιαφέρουσα ήταν η θεματολογία των τραγουδιών με θέματα όπως η εκδίκηση και η έβδομη κάρτα των ταρώ.

\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n\r\n

Χωρίς πολλά εφέ ή μουσική εισαγωγή ανέβηκε στη σκηνή ο Abbath και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Η setlist περιλάμβανε τραγούδια από Immortal και Abbath. Μεταξύ άλλων, από Immortal ειπώθηκαν κάποια χαρακτηριστικά κομμάτια όπως τα All Shall Fall, One my One, Tyrants. Αυτό που θα μείνει αξέχαστο είναι φυσικά το χιούμορ του Abbath και η επικοινωνία που ανέπτυξε με το ελληνικό κοινό. Ωστόσο δυστυχώς αυτό κράτησε μόνο μία ώρα και πέντε λεπτά. 

\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n\r\n

Αξίζει να πούμε ότι παρόλη την ουρά που υπήρχε πριν τη συναυλία, δεν προστέθηκαν στους θεατές πολλοί παραπάνω. Η υψηλή τιμή του εισιτηρίου ήταν ένα σοβαρό εμπόδιο για πολλούς να μπορούν να παρακολουθήσουν τον θρυλικό Νορβηγό. 

\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n\r\n

Report Χριστίνα Τσακίρη

\r\n\r\n

Photo Δημήτρης Χατζημωυσής

\r\n

Copyright 2021. All Right Reserved.