MORTAL TORMENT @ AN Club

Mortal Torment

\r\n\r\n

Βραδιά ακραίου ήχου η Κυριακή  17/04 στο Un κλαμπ στα Εξάρχεια...σιγά το νέο φυσικά. Αλλά όταν αυτή η βραδιά φτιάχνεται από τους Mortal Torment,  με στοργή, πολλή πολλή αγάπη, τόνους καύλας, χαβαλέ καμωμένο με αγάπη σε αυτό που κάνουν, και σε όλους που τους γουστάρουν, την οποία την ανταποδίδουν κιόλας, αλλά και μουσική, που οι πολλοί ονομάζουν ‘’θόρυβο’’, αλλά αυτοί που έχουν ζήσει τέτοιες βραδιές, απλά πόρωση. Ο κόσμος, αρκετός,  που μαζεύτηκε στο Θρυλικό Un Club σε διάφορες ηλικίες και των δύο φύλων, και αφού οι περισσότεροι έκαναν μια περατζάδα από το merchandising,  ήταν πια πανέτοιμοι για ένα metalοπάρτυ.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

One Of These Days

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Αρχή με τους deathcoreάδες One Of These Days, υπεργαμάτο όνομα,, από την Αθήνα, με ένα demo και ένα ep… No Heaven for the Cursed. Με πολύ πολύ όρεξη μπήκαν φουριόζοι στο κάπως άδειο εκείνη την στιγμή An. Η μουσική τους περιγράφει με τον δικό τους οργισμένο τρόπο την ‘’One Of These Days’’ που όλοι μας όταν την ζούμε, εκείνη την μέρα,κάπως έτσι θέλουμε να ουρλιάξουμε.

\r\n\r\n

Από το μπλουζάκι του μπασίστα, ας με συγχωρήσουν αν κάνω λάθος, φάνηκε η αγάπη σε Suicide Silence και διασκευή σε αυτούς, και με γκεστ έκπληξη τον Γιάννη Νάκο των οικοδεσποτών Mortal Torment.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Incineration

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Συνέχεια με τους Incineration, ένα τρίο που παίζει  brutal death metal από το 2005 και έχουν κυκλοφορήσει από δύο splits και δυο full length… Blasphemous Theologies to 2007, και Disciples of the Garrotte το 2013. Τα  οποία απέδωσαν με ιδιέταιρη αφοσίωση, με λίγα κλεφτά heavy σημεία, που έδωσαν ένα ικανοποιητικό περφόρμανς. Και διασκευή στο αν δεν κάνω λάθος

\r\n\r\n

Babykiller των Devourment. Και από ότι φάνηκε μετά το πέρας του σετ τους, και το ντραμς σόλο του υιού του ντράμερ George Canavari, και οι Incineration και η brutal death σκηνή στην χώρα μας έχει πολύ πολύ μέλλον.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

MURDER MADE GOD

\r\n\r\n

Οι Θεσσαλονικοις Murder Made God από το 2011 παρουσιάζουν το τεχνικό άκραίο death τους, και  έχοντας πολλούς οπαδούς της μουσικής στο Un, μπήκαν με άνεση, και από τραγούδι σε τραγούδι όλα φαινόντουσαν όλο και καλύτερα, με το σετ λιστ να περιλαμβάνει κομμάτια και από τον πρώτο τους δίσκο, Irreverence και από αυτόν που κυκλοφορεί τώρα Enslaved. Οι Murder Made God στάνταρ θα μας απασχολήσουν στο μέλλον καθώς έχουν ικανοποιητικότατη σκηνική παρουσία, ειδικά ο τραγουδιστής George Triantafillou που ήταν πολύ καλός στα φωνητικά και πολύ επικοινωνιακός. Ένα πολύ αξιόλογο και καλοδουλεμένο σχήμα.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Mortal Torment

\r\n\r\n

Είχα παρεβρεθεί στο listening session του δεύτερου δίσκου των Mortal Torment Cleaver Redemption, που είχε δθαδεχτεί το πρώτο τους full length Resuscitation, από το 2011.…Το είχα ακούσει λοιπόν και καραγούσταρα...είχα ακούσει πολλά πολλά για τις live εμφανίσειςτους...εεε πια έζησα και μία από αυτές, και διαπίστωσα ότι και λίγα με είχαν πληροφορήσει.

\r\n\r\n

Ξεκίνημα με κάτι σαν Baywatch αναμεμιγμένο με τα Σαγόνια Του Καρχαρία φάση, και όμως παραπλάνηση...ξεκίνημα με Rocky σε φάση ‘’σας την σκάσαμε’’…μετά brutalοκατάσταση με ιπτάμενα προς όλες τις κατευθύνσεις στρώματα θαλάσσης, και άλλα διάφορα φουσκωτά, μπουκάλια με τσίπουρα που νεροφέρνανε, ή νερά που τσιπουροφέρνανε...πάντως σαν νεράκι κατέβηκε από την μπάντα και τους καγκελωμένους τίγκα στην καύλα οπαδούς, και πολύ πολύ mosh pit. Ένιωθες ότι είσουν σε φεστιβάλ της Τσεχίας, μόνο με πιο όμορφα πρόσωπα, πάνω και κάτω από την  σκηνή. Έτσι το ένα τραγούδι διαδέχοταν το άλλο μέσα σε ένα brutal death party που κανείς δεν ψάχτηκε με ήχο, με πιο όργανο ακουγόταν πιο μπροστά, με τα φωνητικά και με τέτοιες λεπτομέριες, αν και όλα αυτά ήταν σε υπερθετικό βαθμό καλά,  παρά μόνο να περάσει καλά. Και πως να μην περάσεις καλά, όταν μπάντα και οπαδοί γίνονται ένα εντός και εκτός της μικρής σκηνής του An???

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Και έτσι λίγο πριν της 12 τα μεσάνυχτα, το πάρτυ έληξε...’’έχουμε και δουλειές αύριο’’ και όλοι βγήκαν από το An με τα πρόσωπα του φωτισμένα, χαρούμενα γιατί είχαν περάσει πολύ πολύ καλά...την φράση  για την αγάπη την είπα???

\r\n\r\n

Πάντα τέτοια για τους άξιους εργάτες του brutal death ήχου Mortal Torment.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n

Copyright 2021. All Right Reserved.