ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΤΙΚΑ

Την συνεργασία με τους Attika ανακοινώσε η Pure steel records. Σε πρώτη φάση θα επανακυκλοφορήσει το θρυλικό "When heroes fall" album κατά πάσα πιθανότητα με bonus υλικό. Σε δεύτερη φάση θα κυκλοφορήσει το νέο album για τους Αμερικανούς. Ο νέος δίσκος θα τιτλοφορείται "Metal Lands" και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 26 χρόνια μετά την τελευταία κυκλοφορία του σχήματος.

Ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Attika Rob Van War  για την επαναδραστηριοποίηση του σχήματος δήλωσε σχετικά : "Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία να δουλέψουμε με την Pure steel records. θα έχετε καινούργια μουσική από τους Atiika μέσα στο 2019 με νέο album poπου θα τιτλοφορείτε; "Metal lands". Το νέο album συντελεστές είναι Rob Van War στα φωνητικά , Glenn Anthony στο μπάσο, Bill Kraweski κιθάρα και Jeff Patelski στα τύμπανα. Μέχρι τότε απολαύστε την επανακυκλοφορία του When Heroes Fall. "

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε οτι οι Attika έχουν ήδη κλείσει την συμμετοχή τους στο Headbangers Open Air Festival τον Ιούλιο του 2019.

Copyright 2024. All Right Reserved.