ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ RUNEMAGICK ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ

Οι Σουηδοί death/doom metalers Runemagick έπεσαν στο κενό μετά την κυκλοφορία του Dawn Of The End το 2007. Τώρα η μπάντα επιστρέφει και δουλεύει πάνω στο νέο της άλμπουμ, Evoked From Abysmal Sleep, το οποίο είναι στο στάδιο των ηχογραφήσεων. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2018 σε LP από την Aftermath Music Norway, σε MC από την Flowing Downwards και streaming/download από το Bandcamp, και το Spotify της μπάντας.

Η μπάντα απέκτησε έναν νέο κιθαρίστα για τις ζωντανές εμφανίσεις τον Jonas Blom, που θα δοθεί η ευκαιρία να τον δείτε σε δράση στην εμφάνιση των Runemagick στο Kill-Town Death Fest στην Κοπεγχάγη, της Δανίας.

Το συγκρότημα σκοπεύει να κάνει μερικές ζωντανές εμφανίσεις στη τρέχουσα χρονιά ξεκινώντας από το Kill-Town Death Fest VI. Η σύνθεση της μπάντας είναι Nicklas Rudolfsson – κιθάρα & φωνητικά, Emma Rudolfsson - μπάσο, Daniel Moilanen – τύμπανα και Jonas Blom - κιθάρα.

Για όσους δεν γνωρίζεται αρκετά για το συγκρότημα, πρόκειται για μία dark death metal με doom στοιχεία, μπάντα από την Σουηδία, δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90. Το πρώτο άλμπουμ κυκλοφόρησαν το 1998 The Supreme Force Of Eternity, και από τότε η μπάντα έχει μία πλούσια δισκογραφία που φτάνει τα 11 LP, μέχρι το Dawn Of The End του 2007.

Copyright 2021. All Right Reserved.