ΚΑΛΑ ΜΕΤΑL ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ROB HALFORD!

Ο Rob Halford, o θρυλικός τραγουδιστής των Judas Priest, συγκέντρωσε την οικογένεια του και διάφορους φίλους για το “Celestial”, το δεύτερο άλμπουμ που βγάζει για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές!

Κυκλοφόρησε νωρίς, στις 18 Οκτωβρίου. Όπως είπε ο ίδιος: "Οι metal maniacs είναι εξίσου έτοιμοι για τις γιορτές όπως όλοι οι άλλοι. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε με αυτή τη μουσική είναι να φτάσουμε τα τραγούδια αυτά, σε όσο το δυνατόν υψηλότερες μεταλλικές διαστάσεις."

Το LP παρουσιάζει σε heavy metal εκδόση, διάφορα κλασικά κομμάτια Χριστουγεννιάτικων διακοπών όπως το Deck the Halls”, το "Away in a Manger" και το "Joy to the World". Υπάρχουν επίσης τέσσερις πρωτότυπες συνθέσεις: το ομότιτλο κομμάτι, και τα "Donner and Blitzen", "Morning Star" και "Protected by the Light".

Και είναι πραγματικά οικογενειακή υπόθεση, αφού ο αδερφός του Halford, Nigel, παίζει τύμπανα, ο ανιψιός του Alex (ο γιος του Ian Hill) παίζει μπάσο και η αδερφή του Sue παίζει στα bells. Οι κιθαρίστες Robert Jones και Jon Blakely ολοκληρώνουν τη σύνθεση.

Πολλοί μπορεί να γελάσατε με την είδηση, αλλά αν ακούσετε το κύριο κομμάτι, "Donner και Blitzen" παρακάτω, μάλλον θα αλλάξετε άποψη! Καθόλου κακό ή πρόχειρο ή αστείο. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία σε CD, σε βινύλιο και ως ψηφιακό download, συμπεριλαμβανομένων παζλ, Χριστουγεννιάτικων πουλόβερ και κεριών προσευχής!

 

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.