ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ SCHMIER ΤΩΝ DESTRUCTION

O Ollie Hynes από το Metal Underground έκανε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Schmier των Destruction… Ακολουθούν αποσπάσματα από την συνέντευξη ενώ μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη στο βίντεο που ακολουθεί.

Μιλώντας για τον τίτλο του τελευταίου άλμπουμ και το νέο υλικό ο Schmier είπε:

"Δεχόμαστε επίθεση από τα πάντα στις μέρες μας. Δεν υπάρχουν ήσυχες στιγμές, όλοι βρίσκονται με τα κινητά τους στο χέρι και ελέγχουν αν έχουν μηνύματα όλη μέρα. Είμαστε κάτω από την επήρεια πολλών πραγμάτων στην εποχή μας. Και βέβαια υπάρχει και η παγκόσμια κατάσταση, πολλοί πόλεμοι, Αυτός είναι για μένα ο σωστός τίτλος (So Many Wars) αλλά και λίγο αμφιλεγόμενος."

Όταν ρωτήθηκε για το πως αντιμετωπίζονται οι Γερμανικές μπάντες στο σύγχρονο Ευρωπαικό κλίμα είπε:

"Δεν είμαι μεγάλος οπαδός της κυβέρνησης μας, υπάρχουν τόσοι πολλοί ηλίθιοι. Τελικά όλα γίνονται για το χρήμα, και όχι για να βοηθηθούν άλλες χώρες. Εισπράττουμε πολύ αγάπη επειδή υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που τους αρέσει το Γερμανικό ποδόσφαιρο ή Γερμανική Heavy Metal σκηνή, ακόμα και το Ισραήλ, που αρχικά περίμενα να ήταν πολύ σκεπτικοί για τους Γερμανούς, μας έδειξαν πολύ αγάπη."

Σχετικά με την τρέχουσα διοίκηση υπό την ηγεσία της Angela Merkel:

"Είναι η πιο άθλια κυβέρνηση που είχαμε στα 30, 40, 50 χρόνια. Πληρώνουμε φόρους σαν τρελοί και οι πολιτικές τους έχουν διαιρέσει την Ευρώπη, κάτι που δεν θέλουμε γιατί χρειαζόμαστε την Ευρώπη για να είμαστε ενωμένοι, μία ενωμένη Ευρώπη ήταν ένα όνειρο, διότι είχαμε την δυνατότητα να παίζουμε συναυλίες σε άλλες χώρες, χωρίς δυσκολίες, αλλά τώρα είναι κάπως αποκομμένες."

Copyright 2024. All Right Reserved.