ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ SALEM ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SINGLE ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΛΜΠΟΥΜ "ATTRITION"

Οι NWOBHM metallers Salem κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single Taking Control από το επερχόμενο άλμπουμ Attrition που θα είναι διαθέσιμο από την Dissonance Productions στις 23 Φεβρουαρίου.

Οι Salem έκαναν την πρώτη δισκογραφική εμφάνιση το 1982 με το single Cold As Steel / Reach To Eternity. Ηχογράφησαν 2 demo το 1983, που ήταν και η χρονιά που η μπάντα διαλύθηκε. Παρόλα αυτά το single ήταν αρκετό για να μνημονεύεται το συγκρότημα από μερίδα οπαδών της σκηνής, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την επιστροφή της μπάντας το 2010.

Το συγκρότημα υπέγραψε στην High Roller Records και αρχικά κυκλοφόρησε μία συλλογή το In The Beginning με τα 2 demo του 1983 και ένα ακόμα που είχαν ηχογραφήσει πριν από την κυκλοφορία του single το 1981.

Το 2011 κυκλοφορούν το EP New Tricks που ουσιαστικά ήταν η πρώτη τους κυκλοφορία μετά από 29 χρόνια!
Το 2013 έρχεται και το δεύτερο EP με τίτλο X Rated και την ίδια χρονιά οι SALEM, επιτέλους, κυκλοφορούν το πρώτο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ το Forgotten Dreams, το οποίο μάλιστα ήταν εντυπωσιακά καλό για μπάντα που επιστρέφει μετά από τόσα χρόνια στην ενεργό δράση.
3 χρόνια αργότερα το 2016 το συγκρότημα κυκλοφορεί το εξίσου πολύ καλό Dark Days.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει η μπάντα στην δεκαετία του 80, το κάνει μετά από 30 χρόνια, καθώς το Attrition που θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου θα είναι το τρίτο LP των SALEM σε διάστημα πέντε χρόνων!!!

SalemAttrition_0.jpg

Tracklisting:
Attrition
Black And White
I’m The One
Lest We Forget
My Only Son
Sighs Of Wonder
Stay With Me
Taking Control
Warning Signs
We Are The Gods
Isolation

Copyright 2024. All Right Reserved.