ΟΙ SILENT ASSASSINS TOY MIKE LEPOND ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ LP ΣΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Οι Silent Assassins του μπασίστα Mike Lepond θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο, Pawn And Prophecy στις 26 Ιανουαρίου. Για προ-παραγγελίες ΕΔΩ, παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι Hordes Of Fire.

Ο Lepond σχολιάζει το νόημα του τραγουδιού Hordes Of Fire που είναι βασισμένο σε μια ιστορία του H.P. Lovecraft που ονομάζεται The Festival. Είχα την βασική ιδέα για το τραγούδι γραμμένο από τις αρχές του 90. Είναι ένα ωμό, in your face, κλασσικό Heavy Metal. Με το που αρχίζει το τραγούδι σε προκαλεί να κάνεις headbanging ανεξέλεγκτα.

Ο Lepond είναι πολύ ενθουσιασμένος για την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της μπάντας του. την οποία περιγράφει ως μία συλλογή από επικές ιστορίες που εκφράζονται με την δυναμισμό του heavy metal.

Το δεύτερο άλμπουμ Pawn And Prophecy είναι μία επίθεση του αληθινού heavy metal στην αγνή του μορφή. Μία ώρα με riffs για headbanding, με φωνητικά που κτυπάνε στα αυτιά, και στίχοι που αναφέρονται σε επικές ιστορίες, επηρεασμένες από κλασσικές metal μπάντες του '80s μέχρι viking/folk metal του σήμερα. Ως παράδειγμα για το εύρος των συνθέσεων, το ομότιτλο τραγούδι είναι ένα έργο 21 λεπτών βασισμένο στην έργο του William Shakespeare Macbeth, που ο Mike και η παρέα του έχουν γράψει ένα heavy metal soundtrack για αυτή την κλασική ιστορία στην οποία συμμετέχουν ως guest ο Michael Romero και ο Michael Pinella από τους Symphony X.

Tracklisting:
Masters Of The Hall
Black Legend
Antichrist
I Am The Bull
Avengers Of Eden
Hordes Of Fire
The Mulberry Tree
Pawn And Prophecy

"Hordes Of Fire":

"Avengers Of Eden":

Recording lineup:

Mike LePond - Bass, Rhythm Guitar, Backing Vocals
Alan Tecchio - Lead Vocals

With Special Guests:

Michael Romeo - Drum Programming, Keyboards, Lead Guitar on Track 8
Michael Pinella - Backing Vocals, Piano & Organ on Track 8
Lance Barnewold - Lead Guitar on Tracks 1, 2, 3, 5
Rod Rivera - Lead Guitar on Tracks 5, 6, 7
Andry Lagiou - Lead Vocals on Track 8
Noa Gruman - Lead Vocals on Track 8
Veronica Freeman - Lead Vocals on Track 8
Phyllis Rutter - Lead Vocals on Track 8

silentasscddec_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.