Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ LOUDNESS MINORU NIIHARA ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ

Οι Loudness θα κυκλοφορήσουν το νέου τους άλμπουμ Rise To Glory, στις 26 Ιανουαρίου από την earMUSIC. Σε μία νέα συνέντευξη στο The Metal Voice, ο τραγουδιστής Minoru Niihara (η συνέντευξη έγινε με διερμηνέα) μίλησε σχετικά με το νέο άλμπουμ της μπάντας και για το παρελθόν του στους Loudness.

Σχετικά με το πως ένιωσε όταν απολύθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Michael Vescera κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων του Soldier Of Fortune: "Στην αρχή όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε τις συνθέσεις του Soldier Of Fortune το 1989, μου είπαν ότι η μπάντα θα είχε νέο τραγουδιστή, έτσι ήμουν απολυμένος από το συγκρότημα, με πλήγωσε, πιστεύω ότι ένας από τους λόγους ήταν ότι το προηγούμενο άλμπουμ Hurricane Eyes, δεν πούλησε σύμφωνα με τις προσδοκίες, οπότε το συγκρότημα χρειάζονταν να κάνει κάποιες αλλαγές. Το σοκ ήταν τεράστιο, μου πήρε 10 χρόνια για να το ξεπεράσω. Θεωρώ το Soldier Of Fortune ένα καλό άλμπουμ, Ακούγεται ποιοτικό στα αυτιά του μέσου ακροατή. Σχεδόν λυπάμαι τον Michael Vescera, επειδή έπρεπε να συγκριθεί με εμένα. Ο Mike έκανε καλή δουλειά"

Ακούστε ολόκληρη την συνεντέυξη:

Από την ίδρυση τους (1981), οι Loudness είναι η κορυφαία μπάντα της Ιαπωνίας, με διεθνή απήχηση, που πέτυχε με το άλμπουμ Thunder In The East (1985/#74 US national chart) και το Lightning Strikes (1986/#64 US national chart).

Το Rise To Glory είναι ένα επιθετικό άλμπουμ με πολλές μελωδίες και θετικά vibes. Ο Minoru Niihara είπε, "Το άλμπουμ θα σας αρέσει, θα σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι"

Ο κιθαρίστας Akira Takasaki, θεωρείται ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες στον κόσμο. Ο ίδιος παραδέχεται, "Έπαιξε πολλές κιθάρες, περισσότερο από οποιοδήποτε άλμπουμ αυτού του αιώνα, στον ήχο υπάρχει ψυχή, μαζί με τα solos σε κάθε τραγούδι, υπάρχει ένα απίστευτο παίξιμο στο ορχηστικό του άλμπουμ, που ταιριάζει με την progressive πλευρά των Loudness.

Οι Ευρωπαική και Αμερικάνικη έκδοση του άλμπουμ συνοδεύονται από το Samsara Flight, μια συλλογή από 13 τραγούδια των πρώτων άλμπουμ που έχουν επαναηχογραφηθεί, η συλλογή είχε κυκλοφορήσει το 2016 στην Ιαπωνία.

Rise To Glory tracklisting:
01. Soul On Fire
02. I'm Still Alive
03. Go For Broke
04. Until I See The Light
05. The Voice
06. Massive Tornado
07. Kama Sutra (instrumental)
08. No Limits
09. Bad Loser
10. Rise To Glory
11. Rain
12. Who And For Whom

Η σύνθεση των Loudness:
Akira Takasaki – Κιθάρα
Minoru Niihara – Φωνητικά
Masayoshi Yamashita – Μπάσο
Masayuki Suzuki - Τύμπανα

loudnesscddec.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.