Ο JEFF LOOMIS ΓΙΑ ΤΟΝ WARREL DANE

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο γαλλικό Loud TV ο πρώην κιθαρίστας των Nevermore και νυν των Arch Enemy αποκάλυψε τα συναισθήματά του σχετικά με τον θάνατο του πρώην συνεργάτη του στους Nevermore, Warrell Dane. Όπως είπε: «Είναι μια λυπηρή συγκυρία για έναν από τους καλύτερους φίλους μου, που μεγαλώσαμε μαζί μέσα σε μια μπάντα. Ήταν ένας από τους καλύτερους στιχουργούς που υπήρξαν ποτέ στο metal, ένας υπέροχος άνθρωπος. Ταυτόχρονα ήταν ένας βασανισμένος άνθρωπος, είχε αρκετά θέματα.

Κατά το παρελθόν είχαμε πολλές καλές και πολλές κακές στιγμές μαζί αλλά θα μπορούσα να πω ότι οι καλές υπερτερούν των κακών. Στο τέλος μιλούσαμε ακόμα σαν φίλοι, μιλούσαμε μέχρι και λίγο καιρό πριν φύγει. Είχαμε καλές σχέσεις. Είναι μια θλιβερή απώλεια για την metal κοινότητα και θα τον θυμόμαστε σαν έναν από τους μεγάλους τραγουδιστές μια ολόκληρης εποχής για το metal.

Ο Warrell πάλευε με το ποτό και άλλα παρόμοια πράγματα για πολλά χρόνια πριν φύγει από τη ζωή. Δεν πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.  Είχε κάποια προβλήματα. Θα μου λείψει πολύ. Ήταν ένας πολύ καλός φίλος και ένα υπέροχο ανθρώπινο πλάσμα».

Copyright 2024. All Right Reserved.