ΟI AGENT STEEL ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟ LET US PREY/CALL FOR THE PRIEST TΩΝ JUDAS PRIEST

To "Sin After Sin" των Judas Priest έγινε γνωστό κυρίως για το "Diamonds & Rust", και κατόπιν για άλλα κομμάτια όπως τα "Sinner", "Here Come the Tears", και "Dissident Aggressor". Όπως όμως έγραψε πρόσφατα ο John Cyriis των Agent Steel, ο δίσκος περιέχει ένα από τα καλύτερα κομμάτια τους που είναι από τα πιο αδικημένα.

Έτσι, αποφάσισε να διασκεύασει το πράγματι εξαιρετικό "Let Us Prey/Call for the Priest" για το επόμενο άλμπουμ “No Other Godz Before Me” των Agent Steel. Πολύ καλή επιλογή που όντως τους ταιριάζει.

Όσον αφορά στο νέο άλμπουμ των Agent Steel, έχει ήδη ανακοινωθεί ένα tracklist, το οποίο δεν περιέχει ακόμα τη διασκευή, και έτσι δε ξέρουμε αν θα είναι και το τελικό:

01. Passage To AfronV
02. No other Godz Before Me
03. Trespassers
04. Carousel Of Vagrant Souls
05. The Devil’s Greatest Trick
06. Constellation
07. Separation Of Church and Fate
08. No Way Out
09. Outer Space Connection
10. Time Machine
11. A Sinister Turn Of Events
12. The Way Of The Mechanism
13. Entrance To AfronV

Ο John Cyriis είπε πως σκοπεύει, το επόμενο άλμπουμ των Agent Steel να ανοίγει με το κομμάτι που τελειώνει το “No Other Godz Before Me”, και μάλιστα του έχει δώσει τον πρόχειρο τίτλο "Space Migrator". 

Για να δούμε...Μεγάλες προσδοκίες έχει δημιουργήσει όλη αυτή η κίνηση γύρω από τους Agent Steel. Aς απολαύσουμε επί του παρόντος το ξεχασμένο διαμαντάκι "Let Us Prey/Call for the Priest".

Copyright 2024. All Right Reserved.