ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ & ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "UP THE HAMMERS FEST"

Λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στα θέματα υγείας, ήταν αναμενόμενο ότι θα είχαμε και σημαντικές αλλαγές στις επερχόμενες συναυλίες. Ακολουθεί η ανακοίνωση σχετικά με το φετινό "Up the Hammers", με όλες τις πληροφορίες και τις αλλαγές.

"Αυτή η εβδομάδα ήταν η πιο δύσκολη στην ιστορία του UP THE HAMMERS FESTIVAL. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να μπούμε τώρα σε λεπτομέρειες, πρέπει απλώς να δηλώσουμε τα γεγονότα. Τώρα που μιλάμε, ψηφίστηκε νόμος στις 10 Μαρτίου από την ελληνική κυβέρνηση που λέει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με πάνω από 1000 άτομα. Το UP THE HAMMERS  δεν είναι ακόμη κοντά σε αυτόν τον αριθμό, οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα τόσο για το warn-up όσο και για την κύρια συναυλία. Ακολουθούμε όσα λέει η ελληνική κυβέρνηση κάθε μέρα και σε περίπτωση που αλλάξουν τα πράγματα θα σας ενημερώσουμε αμέσως.
 
Τις τελευταίες ώρες/μέρες κάποιες από τις μπάντες εξέφρασαν φόβο για ταξίδια για ιατρικούς ή προσωπικούς λόγους και τελικά αποφάσισαν να ακυρώσουν την εμφάνισή τους. Οι Slough Feg, Trespass, Riot Act και Fifth Angel δεν έρχονται στην Ελλάδα. Εκτός από αυτό, οι Vultures Vengeance έχουν κολλήσει στην κόκκινη ζώνη στην Ιταλία και οι Solitary Sabred δεν θα καταφέρουν να είναι στην Ελλάδα. Οι Dexter Ward θα παίξουν με τον Bαγγέλη από τους Valor και τον Νίκο Παπακώστα των Strikelight, καθώς ο τραγουδιστής τους Mark J Dexter βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη. Όλα τα άλλα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο φεστιβάλ είναι ήδη εδώ, σε περιοδεία ή πρόθυμοι να έρθουν στο φεστιβάλ, αλλιώς δεν περιμένουμε άλλες ακυρώσεις.
 
Ψάξαμε γρήγορα για αντικαταστάσεις και τώρα έχουμε τους Sacral Rage, Remember Lizzy και Throne of Iron. Εκτός από αυτό, οι Atlantean Kodex θα εκτελέσουν τώρα πλήρες σετ και οι Toxik θα είναι headline και τις δύο μέρες με διαφορετικά σετ κάθε μέρα -  θα παιχτούν ολόκληρα τα “Think Τhis” και "World Circus". Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά εμφάνισης κτλ, θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
Ελπίζουμε ότι όλοι καταλαβαίνετε τη δύσκολη κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει το Φεστιβάλ και αναμένουμε την υποστήριξή σας".

 

Copyright 2024. All Right Reserved.