ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο RUSSELL ALLEN ΤΩΝ SYMPHONY X

Ο τραγουδιστής των SYMPHONY X, Russell Allen γλίστρησε και έπεσε κατά τη διάρκεια μιας πρόβας για τη φετινή περιοδεία των TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χάσει κάποιες ή όλες τις ημερομηνίες των εμφανίσεων των TSO για το "Christmas Eve and Other Stories", το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου του 2019.

Η περιοδεία θα περιλαμβάνει το ντεμπούτο άλμπουμ των TSO του 1996, και τα "The Christmas Attic" του 1998 και "The Lost Christmas Eve" του 2004.

Οι TSO αποκάλυψαν τον τραυματισμό του Allen σε μια ανάρτηση στο Facebook νωρίτερα σήμερα.
Το συγκρότημα έγραψε: «Είμαστε εδώ στα μεσοδυτικά που ετοιμαζόμαστε να σας δώσουμε μία από τις πιο συναρπαστικές παραγωγές που έχετε δει ποτέ. Κατά τη διάρκεια της πρόβας, ο Russell Allen γλίστρησε και έπεσε. Είναι καλά αλλά πονάει λίγο. Κάνουμε όλα όσα είναι απαραίτητα για να βεβαιωθούμε ότι ο Russell έχει καλή περίθαλψη, ελπίζουμε ότι θα καλυτερέψει στο εγγύς μέλλον, και η μέριμνα μας είναι στο να μπορέσει να ανακάμψει πλήρως».

Τον Ιούλιο του 2017, ο Allen ενεπλάκει σε τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του συμπαίκτη του στους ADRENALINE MOB και της TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA, του μπασίστα David Zablidowsky. Ο Russell διέφυγε με μικρούς τραυματισμούς και επέστρεψε στη σκηνή με τους TSO τον Νοέμβριο εκείνου του έτους. Το "Christmas Eve and Other Stories" από τον αείμνηστο ιδρυτή, συνθέτη / στιχουργό των TSO, Paul O'Neill, λέει την ιστορία ενός νεαρού αγγέλου που στέλνεται στη Γη για να ανακαλύψει το καλό της ανθρωπότητας.

Η ιστορία αναφέρεται σε θέματα όπως «άγνωστοι βοηθούν αγνώστους» και «η καλοσύνη των άλλων», και μεταφέρει τους ακροατές σε όλο τον κόσμο. Από τις ιστορικές περιοδίες του πρώτου τους άλμπουμ, οι TSO έχουν παίξει σχεδόν 2.000 χειμερινά shows για περισσότερους από 16 εκατομμύρια οπαδούς, με κέρδη άνω των 725 εκατομμυρίων δολαρίων και έχουν πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια άλμπουμ και DVD. Πρόσφατα, τον Ιούλιο του 2019, οι TSO κατατάχθηκαν στην 6η θέση του Pollstar στο Βόρειο Αμερικανικό Τουρνουά και στο Νο. 8 στο Διάγραμμα Παγκοσμίου Τουρνουά του Pollstar. Επιπρόσθετα, τον Ιούλιο του 2019, οι TSO παρουσιάστηκαν στους Money Makers του Billboard του 2018 και η Billboard τους κατέταξε στο Νο 25 για τους "Top Τουριστικοί Καλλιτέχνες της Δεκαετίας. "

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.