ACCEPT : ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ 'The Rise Of Chaos'

ACCEPT - Princess of the Dawn (live 2017 in Athens, Hellas) HD

Δεύτερη νιότη φαίνεται να περνάνε οι ACCEPT που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ολοκαίνουριο άλμπουμ στις 4 Αυγούστου με τον τίτλο  "The Rise Of Chaos", μέσω της Nuclear Blast. Το συγκροτημα θα παρουσιάσει το νέο άλμπουμ στις 3 Αυγούστου σε ένα special show στο Wacken Open Air στη Γερμανία. Η εμφάνισή τους θα περιλαμβάνει τρία μέρη: Στο πρώτο μέρος θα παίξουν ένα σετ με τραγούδια των ACCEPT με παλιά και καινούρια hits. Στο δεύτερο μέρος θα παίξει ο Wolf Hoffmann τραγούδια από το προσωπικό του άλμπουμ, "Headbangers Symphony", που κυκλοφόρησε το 2016 με την Εθνική συμφωνική ορχήστρα της Τσεχίας για πρώτη φορά. Σε αυτό το δίσκο ο Wolf διασκεύασε διάσημα έπη από συνθέτες όπως BeethovenVivaldi και Mozart. Στο τρίτο μέρος αναμένεται να προκαλέσουν σεισμό μια και οι ACCEPT θα εμφανιστούν μαζί με την ορχήστρα και ένα σύνθετο multimedia show.

Θα είναι η φετινή εκδοχή του "Night To Remember", που είναι ένα ειδικό μέρος της παράδοσης του Wacken που για μια βραδιά τα συγκροτήματα κάνουν κάτι μοναδικό με την εμφάνισή τους. 

Ο Hoffmann δήλωσε οτι είναι πάντα εντυπωσιακό το πως τα συγκροτήματα πάντα φροντίζουν να κάνουν κάτι εντυπωσιακό.  Επιπλέον θέλουμε να κάνουμε κάτι που οι ACCEPT δεν έχουν κάνει ποτέ πριν. 

Όπως τόνισε ο διοργανωτής του  Wacken Open Air, Thomas Jensen "Οι ACCEPT πάντα ήταν και εξακολουθούν να είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της Γερμανικής σκηνής. Ανυπομονούμε να τους έχουμε μαζί μας για ακόμη μια φορά. Με αυτό το επικό κονσέρτο το βράδυ της Πέμπτης θα μας μείνει αξέχστο."

Copyright 2024. All Right Reserved.