ADRENALINE MOB: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ DAVID ZABLIDOWSKY

Την Παρασκευή που μας πέρασε οι ADRENALINE MOB που βρίσκονταν σε περιοδεία υποστήριξης της ολοκαίνουριας κυκλοφορίας τους ενεπλάκησαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το ατύχημα συνέβη κοντά στο Micanopy νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής όταν ένα ρυμουλκούμενο τρακτέρ βγήκε από την Interstate 75 και χτύπησε το RV του συγκροτήματος, το οποίο ήταν στην άκρη της λεωφόρου λόγω σκασμένου λάστιχου.

Σύμφωνα με το Gainesville.com, 9 άτομα βρίσκονταν μέσα στα οχήματα. Ένας νεκρός και έξι σε νοσοκομεία της περιοχής.  

Ο κιθαρίστας Mike Orlando και ο ντράμερ Jordan Cannata μέσα στο Σαββατοκύριακο και αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ έβγαλαν χωριστές ανακοινώσεις.

Το Σάββατο ο Orlando έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι πραγματικά βίωσαν την κόλαση πάνω στη γη και ότι ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει όλα όσα έγιναν σωματικά και ψυχολογικά.  Αισθάνεται πραγματικά καταβεβλημένος. Ενώ για τον αδικοχαμένο μπασίστα τους έγραψε Σ’ αγαπώ Dave, θα μου λείψεις περισσότερο από ότι μπορώ να εκφράσω με λόγια. Είσαι μια από τις πιο γλυκές ψυχές που γνώρισα ποτέ."

Ο Cannata έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει, ευχαρίστησε για την υποστήριξη από όλους, επεσήμανε ότι είναι όλοι συντετριμμένοι από αυτό που έγινε. Αναφορικά με τον David γράφει: David Z... Σ’ αγαπώ, μου λείπεις και στέλνω τα εγκάρδιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους.  Για τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος και crew, σας αγαπώ όλους. Προσευχηθείτε για όλους τους εμπλεκόμενους. Σας ευχαριστώ όλους. RIP David Z."

Ο τραγουδιστής των ADRENALINE MOB Russell Allen σε ανακοίνωσή του το Σάββατο ευχαρίστησε τους fans για την υποστήριξή τους και δήλωσε "συγκλονισμένος από λύπη"

Η ADRENALINE MOB tour manager Janet Rains, 48, τραυματίστηκε σοβαρά στο ατύχημα.  

Copyright 2024. All Right Reserved.