AMON AMARTH 5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

Κι αν δεν έχεις ήδη εισιτήριο για απόψε το βράδυ στο Fuzz Amon Amarth Grand Magus θα σου δώσουμε 5 λόγους να το ξανασκεφτείς!
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n1. Οι Amon Amarth έρχονται με το πλήρες σκηνικό τους που πραγματικά είναι από τα εντυπωσιακότερα που έχεις δει.

\r\n\r\n

2. Έχουν στις αποσκευές τους ένα εξαιρετικό νέο άλμπουμ με τίτλο “Jomsviking”, που κυκλοφόρησε στο τέλος Μαρτίου 2016 και μάλιστα στη χώρα μας έφτασε στο #5 των charts, κάτι ανήκουστο για άλμπουμ τόσο ακραίας μουσικής.

\r\n\r\n

3. Δεν έχει φύγει ποτέ κανείς από συναυλία τους δυσαρεστημένος, καθώς μπορεί να μην είναι οι βιρτουόζοι της κιθάρας και των φωνητικών όμως είναι μια live μπάντα με πολλά χιλιόμετρα περιοδείας στο κοντέρ της και αποδίδει πάντα στο μέγιστο!

\r\n\r\n

4. Μαζί τους εμφανίζονται οι Grand Magus. Ένας συνδυασμός που αν μη τι άλλο θα σε εντυπωσιάσει, για την απόδοση, τη μουσική και το περιεχόμενο.

\r\n\r\n

5. Οι Amon Amarth έχουν ένα ρεπερτόριο γεμάτο μεγάλες επιτυχίες από όλη τους τη δισκογραφία το οποίο δεν παραλείπουν να συμπεριλάβουν σε κάθε set list. Όλα τα τραγούδια τους που αγαπάς και σε κάνουν να ταλαντεύεις τον σβέρκο σου ρυθμικά θα είναι μέσα σε αυτό και μάλιστα χωρίς καμία απόκλιση!

\r\n\r\n

\r\n\r\n

via GIPHY

\r\n\r\n

Ακόμα να πειστείς; Άντε και ο Odin μαζί μας!

\r\n\r\n

 

\r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.