BEHEMOTH: ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΣΕΤΑ TA THE SATANIST & EVANGELION

Behemoth ανακοίνωσαν την επανακυκλοφορία των άλμπουμ του 2014 “The Satanist” και του 2009 “Evangelion” σε κασέτα. Οι κυκλοφορίες θα είναι σε περιορισμένα αντίτυπα και θα είναι διαθέσιμες στις 27 Φεβρουαρίου από την Oldschool Records.

Στα μέσα Δεκεμβρίου (2017) το The Satanist, έγινε χρυσό στην χώρα τους την Πολωνία.

Η Πολωνική κυβέρνηση έκανε μήνυση στον Nergal to για το σχέδιο του t-shirt των Behemoth "TheRepublic Of The Unfaithful", για το οποίο οι Πολωνικές αρχές ισχυρίζονται ότι το σχέδιο δηλώνει έλλειψη σεβασμού για τον λευκό αετό που είναι το εθνικό σύμβολο της χώρας..

Ο Nergal, και ο σχεδιαστής του t-shirt Rafal Wechterowicz έχουν επίσημα κατηγορηθεί για ασέβεια απέναντι στο εθνικό σύμβολο της Πολωνίας, που αν τελικά καταδικαστούν θα αντιμετωπίσουν χρηματικά πρόστιμα και άλλες ποινές.

Ο Nergal σχολίασε: “Λοιπόν… αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που αντιμετώπισα επιστρέφοντας από ένα χαλαρωτικό και ηλιόλουστο ταξίδι διακοπών. Εγώ και 2 ακόμα κατηγορούμαστε ότι βεβηλώσαμε το εθνικό έμβλημα. Τι μπέρδεμα! Η Πολωνία που υποστηρίζει παθιασμένα το PIS προσπαθεί με κάθε μέσο να με σταυρώσει, για παραδειγματισμό φαντάζομαι. Αλλά το πρωτεύον θέμα είναι ότι: Δεν πρόκειται για ένα Πολωνικό έμβλημα. Δεύτερον… ας αφήσουμε αυτά τα επιχειρήματα για την δίκη που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα….! Είναι τα όρια τους στην ασάφεια τους και την τύφλωση; Για πάμε!

Copyright 2024. All Right Reserved.