CHANIA ROCK FESTIVAL 2020: ΟΥΤΕ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ

Το Chania Rock Festival επιστρέφει! Αν και βγήκε «λαβωμένο» από την πανδημία, όπως άλλωστε κάθε εγχώριο και μη φεστιβάλ, οι διοργανωτές υπερβάλλοντας εαυτόν κατάφεραν να το κρατήσουν «ζεστό» και φέτος, τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα λόγω κορονοϊού.

Αυτή την Παρασκευή 31 Ιουλίου λοιπόν, το Chania Rock Festival θα φιλοξενήσει τους Nightstalker, Naxatras, Thrax Punks, Drive Blind και The Motiff.

Για πρώτη φορά στην μακρόχρονη πορεία του το Chania Rock Festival θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου (αντί για τον Προμαχώνα του San Salvatore ως συνήθως) το οποίο και θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συναυλιακές συνθήκες που επικρατούν το φετινό καλοκαίρι. Στο ίδιο πνεύμα, ο αριθμός των εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται από 10€ το κανονικό έως 8€ για φοιτητές και ανέργους, ενώ η είσοδος για τα παιδιά θα είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια μπείτε εδώ. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο trailer του φεστιβάλ το οποίο δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα!

Copyright 2024. All Right Reserved.