CHUCK BILLY: ΑΠΟΣΥΡΣΗ; ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ

Ο Chuck Billy, frontman των thrash τιτάνων Testament έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο φινλανδικό Kaaos TV (δείτε το βίντεο παρακάτω) όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση των Slayer να αποσυρθούν αλλά και στο μέλλον των Testament.

Σχετικά με την απόσυρση των Slayer μετά την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους: «Έχουμε περιοδεύσει με τους Slayer. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν δεν ξέρει τα πράγματα από μέσα, ούτε εγώ γνωρίζω τον λόγο που αποσύρονται, αλλά πρέπει να μπορείς να βάζεις την καρδιά και την ψυχή σου σε ότι κάνεις. Ίσως απλά ένιωσαν ότι ήρθε η ώρα, δεν ξέρω. Αλλά οι Slayer θα είναι μεγάλο μέρος της ιστορίας και του τι σημαίνει metal σήμερα και το να αποφασίσουν να φύγουν όσο είναι στα πάνω τους είναι πάντα κάτι καλό, είναι ακόμα καλύτερο όταν μπορείς να το κάνεις αυτό και να μπορέσεις να κάνεις άλλα πράγματα πέρα από το να είσαι στον δρόμο και να περιοδεύεις. Ειδικά αν το κάνεις αυτό για 30 ή 40 χρόνια, κάποια στιγμή μπορεί να σκεφτείς “Λοιπόν, έχω οικογένεια τώρα και μάλλον θέλω να είμαι σπίτι μου με τα παιδιά μου και να τα δω να μεγαλώνουν”. Είναι δύσκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση και μερικές φορές είναι πιο δύσκολο να αφήνεις το σπίτι σου, όσο μεγαλώνεις και έχεις να σκεφτείς περισσότερο την οικογένειά σου. Πρέπει κάποια στιγμή να την σκεφτείς και αυτή και να κάνεις αυτό το πράγμα να δουλέψει σωστά για όλους».

Σχετικά με το πόσο ακόμα θα συνεχίσουν οι Testament: «Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα για το τέλος ή γα κάποιο σχέδιο σχετικά με αυτό. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν πάντα πιο δύσκολο πριν το reunion του 2005, σκεφτόμασταν ότι “ίσως δεν τραβάει άλλο, ίσως πρέπει να σταματήσουμε”. Αλλά από τότε που κάναμε το reunion και γυρίσανε όλοι πίσω, είχαμε μια σταθερή σύνθεση και περιοδεύουμε σαν μια κανονική μπάντα. Οπότε αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι καλά, όλοι μας είμαστε εντάξει με αυτό και οι οπαδοί φαίνονται να απολαμβάνουν τις συναυλίες, κάτι που τελικά είναι και ο υπέρτατος σκοπός. Έχουμε συμφωνία με την Nuclear Blast για δύο ακόμα δίσκους και μετά θα δούμε, αν βρούμε νέα συμφωνία θα συνεχίσουμε. Αν όχι, ίσως απλώς να γράψουμε μουσική και να την ανεβάσουμε στο Internet, αφού άλλωστε αυτό είναι το μέσο που οι περισσότεροι βρίσουν την μουσική τους στις μέρες μας. Άλλωστε ίσως δεν έχει πλέον σημασία απλά το να περιοδεύεις».

Οι Testament συνεχίσουν να περιοδεύουν στα πλαίσια της προώθησης του Brotherhood Of The Snake του 2016 ενώ θα συνοδεύσουν και τους Slayer στα δύο πρώτα σκέλη της επί Βορειοαμερικάνικου εδάφους αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους, παρέα με τους Lamb Of God, Anthrax και Behemoth στο πρώτο σκέλος, οι οποίοι θα αντικατασταθούν από τους Napalm Death στο δεύτερο σκέλος.

Copyright 2024. All Right Reserved.