DISTURBED ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ;

Disturbed - Studio (Update 2)

Η τελευταία φορά που είχαμε νέα των Disturbed ήταν πριν δύο μήνες όταν έκαναν check in από το studio καθώς δούλευαν πάνω σε ένα ακουστικό EP.

Και ενώ το status της κυκλοφορίας παραμένει ένα μυστήριο το νεότερο update υποννοεί ότι έχουν μάλλον ολοκληρώσει τη δουλειά πάνω στο EP και κάνουν προόδους στην νέα κυκλοφορία μετά το Immortalized του 2015. Το βίντεο που βλέπετε παραπάνω δεν προδίδει πολλές λεπτομέρειες. Ακούμε κάποια κομμάτια μουσικής καθώς ο κιθαρίστας Dan Donegan ηχογραφεί και ο David Draiman τραγουδάει κάποιες φωνητικές γραμμές. Με το έντονο ξέσπασμα στο τέλος του βίντεο υποννοείται ότι το συγκρότημα πιθανότατα έχει σχεδόν τελειώσει το επερχόμενο άλμπουμ καθώς τα φωνητικά είναι παραδοσιακά το τελευταίο στοιχείο που συνήθως ηχογραφείται πριν το υλικό μπει στη διαδικασία της μίξης.

23517599_10156025888107384_2339487595922568445_n.jpg

"Έχουμε την ιδέα της αποσύνδεσης — και πως η τεχνολογία μας έχει καταβροχθίσει. Είμαστε κολλημένοι με τα μούτρα μέσα στα κινητά μας και δεν απολαμβάνουμε τον πραγματικό κόσμο," λέει ο Draiman, υποννοώντας ότι ο επόμενος δίσκος πιθανότατα θα καταπιάνεται με αυτό το θέμα ή ίσως ένα από τα τραγούδια. Σύντομα θα το διαπιστώσουμε. Νωρίτερα μες τη χρονιά οι Disturbed αποκάλυψαν ότι είναι στο στούντιο με τον παραγωγό Kevin Churko (Five Finger Death PunchOzzy Osbourne).

 

Copyright 2024. All Right Reserved.