DOLORES O' RIORDAN: ΘΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΣΕ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΣΕ METAL ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ZOMBIE

Η τραγουδίστρια των Cranberries Dolores O’ Riordan έφυγε ξαφνικά από την ζωή στις 15 Ιανουαρίου σε ηλικία 46 χρονών. Σύμφωνα με φήμες επρόκειτο να μπεί στο στούντιο για κάποια μικρής διάρκειας ηχογράφηση και τώρα ο Tommy Vext, τραγουδιστής των Bad Wolves έρχεται να επιβεβαιώσει την φήμη, καθώς αναφέρει ότι η O’Riordan ετοιμαζόταν να ηχογραφήσει τα φωνητικά στην διασκευή των Bad Wolves στο μεγάλο hit των Cranberries του 1994 “Zombie”.

Παρακάτω είναι ολόκληρη η ανακοίνωσή του:

«Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι από τα νέα του θανάτου της Dolores, λίγες μόνο ώρα πριν να ηχογραφήσει τα φωνητικά για την διασκευή μας στο “Zombie”. Είχαμε βαθύ σεβασμό για αυτήν τόσο σαν καλλιτέχνιδα όσο και σαν τραγουδίστρια και δεν δίσταζε ποτέ να εκθέσει τον εαυτό της στην μουσική της και τους στίχους της. Το Zombie είναι ένα απίστευτα προσωπικό τραγούδι και παρόλο που είμαστε μια hard rock μπάντα, πάντα νιώθαμε ότι αυτή η ωμότητα και η τιμιότητα που έβγαζε στην σκηνή και στις ηχογραφήσεις της ήταν κάτι στο οποίο όλες οι μπάντες θα έπρεπε να προσβλέπουν, ανεξαρτήτως μουσικού είδους. Όταν ακούσαμε ότι της άρεσε η εκδοχή μας στο κομμάτι και ήθελε να τραγουδήσει σε αυτό, ήταν το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που μια νέα ή γενικότερα οποιαδήποτε μπάντα θα μπορούσε να λάβει.

Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει που δεν θα μπορέσουμε να δούμε αυτή τη συνεργασία να πραγματοποιείται και στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους, τους αγαπημένους της και στους οπαδούς της στην Ιρλανδία και σε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε παρόλα αυτά να την κάνουμε περήφανη μοιραζόμενοι με τον κόσμο την δικιά μας εκτέλεση του Zombie».

Tommy Vext

Copyright 2024. All Right Reserved.