DREAM EVIL ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ

DREAM EVIL - SIX (Album Trailer)

Οι Σουηδοί metallers DREAM EVIL ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το έκτο άλμπουμ τους με τον τίτλο "Six", στις 26 Μάη από τη Century Media Records.Το follow-up του "In The Night" του 2010 έχει και πάλι στην παραγωγή τον υθίνοντα νου και κιθαρίστα και παραγωγό  Fredrik Nordström στα στουντιο του Studio Fredman κοιτίδα πολλών διαμαντιών του σύγχρονου ήχου για συγκροτήματα όπως οι IN FLAMESARCH ENEMYHAMMERFALLAT THE GATESDIMMU BORGIRPOWERWOLFARCHITECTS και BRING ME THE HORIZON.

Το σχόλιο των DREAM EVIL για την επερχόμενη κυκλοφορία αναφέρει: "Επιτέλους μετά από έξι χρόνια αρχίσαμε να ηχογραφούμε το ’Six’, που είναι το νούμερο 6 άλμπουμ των DREAM EVIL. Γνωρίζουμε οτι μας πήρε λιγάκι να βγάλουε τους αντίειρές μας από τις στάχτς αλλά η αναμονή έλαβε τέλος, και είμαστε σίγουροι οτι το νέο υλικό άξιζε την αναμονή. Στις 26 Μάη είναι η στιγμή για το ’Six’."

Ενώ οι DREAM EVIL γυρίζουν τα video clips του νέου άλμπουμ με  τον επι χρόνια συνεργάτης τους Patric Ullaeus (IN FLAMESLACUNA COILDIMMU BORGIRARCH ENEMYWITHIN TEMPTATION), είναι έτοιμο το πρώτο trailer του "Six" .

Το εξώφυλλο του "Six" επιμελήθηκε και πάλι ο Gustavo Sazes (ARCH ENEMYAMARANTHEFIREWIND).

Η σύνθεση των DREAM EVIL είναι:

Niklas Isfeldt - Lead Vocals
Fredrik Nordström - Lead Rhythm Guitars
Mark U Black - Lead Lead Guitars
Peter Stålfors - Lead Bass
Patrik Jerksten - Lead Drums

 

Copyright 2024. All Right Reserved.