FIVE FINGER DEATH PUNCH: ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ "ΜΠΕΛΑΔΕΣ" ΑΠΟ ΤΟΥς ΤΕΞΑΝΟΥΣ

Five Finger Death Punch - "Trouble" (Lyric Video)

Από ότι φαίνεται οι μπελάδες κυνηγούν τους  FIVE FINGER DEATH PUNCH μιας και έτσι τιτλοφορείται και το νέο τραγούδι τους "Trouble" που κυκλοφόρησε στο Spotify. Το τραγούδι είναι ένα από τα δύο νέα τραγούδια που θα περιέχονται στην επερχόμενη greatest-hits συλλογή που θα τιτλοφορείται καθώς όλα δείχνουν "A Decade Of Destruction" και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβρη.

Οι FIVE FINGER DEATH PUNCH πρόσφατα έλυσαν την διαμάχη που είχαν με τη δισκογραφική τους, Prospect Park. Ως αποτέλεσμα θα κυκλοφορήσουν το greatest-hits album, και ένα καινούριο άλμπουμ μέσα στην επόμενη χρονιά. Οι FIVE FINGER DEATH PUNCH ήδη ολοκλήρωσαν το 7ο άλμπουμ τους εδώ και ένα χρόνο αλλά εξαιτίας του συμβολαίου τους η δισκογραφική καθυστέρησε την κυκλοφορία.

Ο κιθαρίστας Jason Hook είπε στο SpazioRock: "Όσοι έχουν ακούσεις το δίσκο μέχρι τώρα λένε ότι είναι ο καλύτερός μας. Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος για αυτό. Νομίζω ότι το ξεσκίσαμε. Έχει κάποια διαφορετικά νέα πράγματα για εμάς. Υπάρχει μεγάλο μέρος πό αυτό που περιμένεις από τους FIVE FINGER DEATH PUNCH, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι έξω από το συνηθισμένο μας πλαίσιο. Όλοι όμως θεωρούν ότι είναι τέλειο."

Copyright 2024. All Right Reserved.