GARGOYLE: ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Το ομώνυμο ντεμπούτο του 1988 των heavy/power metallers Gargoyle από το Portland του Oregon, είναι μέσα στα 5 καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών. Προτείνοντας ένα χαμηλών τόνων και ταχυτήτων, σχεδόν μελαγχολικό heavy/power metal, το συγκρότημα γράφτηκε για πάντα στην ιστορία για το απίστευτο συναίσθημα που έβγαλε με τα 9 τραγούδια-θρύλους που δεν μπόρεσαν να αντιγραφούν και να ξανακουστούν από κανέναν.

Το άλμπουμ με τα χρόνια έχει γνωρίσει αρκετές επανακυκλοφορίες, αλλά τώρα έρχεται η σειρά της Cult Metal Classics, η οποία θα επανεκδόσει το Φθινόπωρο του 2020 το αριστούργημα αυτό σε βινύλιο και CD, με μία σημαντική έκπληξη. Η έκδοση αυτή θα περιέχει και δυο ακυκλοφόρητα τραγούδια, τα "Crimson Red" και "The Man in Black" - το δεύτερο είχε ηχογραφηθεί το 1985 με τον David Kendall στα φωνητικά, πριν έρθει ο μεγάλος Tim Lachman, αλλά δε ξέρουμε αν θα έχει αυτήν την εκτέλεση η συλλογή.

Σε κάθε περίπτωση, απίστευτη είδηση που κάνει τους παλιούς οπαδούς της μπάντας να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα - μακάρι να υπάρχει και το έπος "Into The Darkness" από τη συλλογή "Metal Massacre VIII" που δεν είχε μπει στο άλμπουμ του '88.

"Witness the power and the glory and fall to your knees...
Only your faith can set you fre
e."

 

Copyright 2024. All Right Reserved.