HEIR APPARENT: EIΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ "ONE SMALL VOICE"

Έντονη η κίνηση στο στρατόπεδο των Ηeir Apparent, των αγαπητών heavy/power metallers από το Seattle. Στα τέλη του 2020, θα κυκλοφορήσει από την N.W Metalworx  μια ειδική έκδοση του 2ου άλμπουμ τους, "One Small Voice" του 1989, η οποία έχει επιμεληθεί από τον αρχηγό, κιθαρίστα, και μοναδικό αρχικό μέλος της μπάντας, Terry Gorle, στην οποία έχουν προστέθει επιπλέον κιθαριστικά μέρη, μειώνοντας την ένταση των πλήκτρων στη διαδικασία του remastering. Μάλιστα ανέβασε και στη σελίδα της μπάντας στο facebook ένα σύντομο βίντεο με τη νέα αυτή έκδοση για το θρυλικό κομμάτι "Cacophony of Anger" - ακούστε την στο https://www.facebook.com/HeirApparentOfficial/

Να θυμίσουμε ότι ο Τerry Gorle, αν και αναγράφτηκε στο line-up του δίσκου, είχε εκδιωχθεί από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος πριν κυκλοφορήσει το "One Small Voice", όταν υπέγραψαν συμφωνία με την Metal Blade και την Capitol Records αξίας $600.000 για 7 άλμπουμ, και ο Τerry ζήτησε από τα μέλη της μπάντας περισσότερες αρμοδιότητες, συμμετοχή και οικονομική ενίσχυση - μέχρι τότε τα είχε αναλάβει όλα μόνος του. Έτσι δεν μπόρεσε να έχει λόγο για τα πολλά πλήκτρα ή την παραγωγή, και τώρα παρουσιάζει μια έκδοση που είναι πιο κοντά σε αυτό που θα ήθελε.

Αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση, μιας και σε αρκετούς δεν άρεσαν τα πολλά πλήκτρα που είχε το άλμπουμ. Μέχρι να έχουμε την επανέκδοση, παραθέτουμε ένα από τα καλύτερα κομμάτια του δίσκου εκείνου, το "Young Forever" από την εμφάνισή τους στο Headbangers' Open Air 2019.

Copyright 2024. All Right Reserved.