ICED EARTH: ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ BLOCK ΚΑΙ APPLETON

Μπορεί ο Jon Schaffer να βρίσκεται ακόμα προφυλακισμένος κατηγορούμενος μαζί με αρκετά ακόμα άτομα για την εισβολή στο Καπιτώλιο της Washington στις 6/1, ωστόσο οι εξελίξεις στο στρατόπεδο των Iced Earth είναι, όπως αναμενόταν, ραγδαίες. Η αρχή έγινε πριν από κάποιες μέρες όταν τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας διαχώρισαν την θέση τους από τις ενέργειες του Schaffer ενώ στην συνέχεια ήρθε η αποχώρηση του Hansi Kürsch από τους Demons And Wizards στους οποίους συνεργαζόταν με τον Schaffer αλλά και το «σβήσιμο» των Iced Earth από την μέχρι πρότινος εταιρεία τους Century Media (διαβάστε περισσότερα εδώ). Η συνέχεια έρχεται από τον τραγουδιστή της μπάντας Stu Block και τον μπασίστα Luke Appleton, καθώς με δύο διαφορετικές ανακοινώσεις γνωστοποίησαν ότι αποχωρούν και επισήμως από τους Iced Earth.

Stu-Block_03_0.jpg

Η ανακοίνωση του Block έχει ως εξής: «Γειά σε όλους, λοιπόν υπάρχουν στιγμές και γεγονότα όπου πρέπει να επανεκτιμήσεις την ζωή, την δουλειά και την πορεία σου για το μέλλον. Έχοντας αυτό υπόψιν ενημέρωσα τον Jon και τον management του ότι θα πρέπει να ανακοινώσω την άμεση αποχώρησή μου από τους Iced Earth.

Πριν πάρω οποιαδήποτε προσωπική απόφαση χρειαζόμουν τις τελευταίες εβδομάδες να επεξεργαστώ την κατάσταση, σεβόμενος και τους υπόλοιπους στο στρατόπεδο της μπάντας που έπρεπε να κάνουν το ίδιο. Σας ευχαριστώ όλους που το σεβαστήκατε αυτό. Είναι η καλύτερη απόφαση από πολλές απόψεις για την προσωπική και επαγγελματική μου ανάπτυξη. Ώρα να προχωρήσω, να γιατρευτώ και να αναπτυχθώ. Στέλνω την αγάπη και τον σεβασμό μου σε όλους. Μην ανησυχείτε! Μείνετε συντονισμένοι για συναρπαστικά πράγματα που έρχονται! Ώρα να σαλπάρω για ένα νέο κεφάλαιο. Να είστε καλοί ο ένας στον άλλον».

Ο Appleton από την μεριά του ήταν πιο λακωνικός: «Λόγω των πρόσφατων γεγονότων και καταστάσεων, ενημέρωσα το management των Iced Earth και τον Jon ότι παραιτούμαι άμεσα από μπασίστας των Iced Earth. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν την υποστήριξη και την αγάπη τους αυτή την δύσκολη εποχή. Σας ευχαριστώ!».

Προς τα παρόν, τα δυο άλλα μέλη των Iced Earth, ο ντράμερ Brent Smedley και ο κιθαρίστας Jake Dreyer δεν έχουν προβεί σε κάποια ανακοίνωση.

Copyright 2024. All Right Reserved.