ILLUSORY: ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ LIVE ΣΤΗ ΧΙΟ

Οι ηχογραφήσεις για τον τέταρτο δίσκο των Αθηναίων Illusory συνεχίζονται κανονικά και όπως έχουν προγραμματιστεί, πάντα όμως υπάρχει χώρος για ένα διάλειμμα, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι στην ουσία μία συναυλία.
Η μπάντα αφήνει για λίγο το iCave και το Matrix Recording Studio και επισκέπτεται το νησί της Χίου, αποδεχόμενοι σχετική πρόσκληση, με τον καινούργιο μπασίστα, Γιάννη Κιούση, στην αποστολή, ο οποίος θα λάβει το βάπτισμα του πυρός και συναυλιακά. Πρώτη του live εμφάνιση με τους Illusory, αλλά – στην ουσία – μία ακόμα εμφάνιση ως ένας από τους Ivories. Τραγούδια και από τα τρία άλμπουμ τους και μερικές ακόμα εκπλήξεις. Ένα setlist που αντανακλά τη μέχρι τώρα πορεία τους και το κλίμα, στο οποίο βρίσκεται αυτή τη χρονική περίοδο το συγκρότημα. Οι επόμενοι μήνες αναμένονται ακόμα πιο ενδιαφέροντες.

Στην πρώτη τους εμφάνιση στη Χίο οι Illusory θα έχουν παρέα τους Vinyl Pigs, ένα συγκρότημα που γεννήθηκε το 2022 στη Χίο, από την ανάγκη για έκφραση μέσω της μουσικής και αποτελείται από τέσσερα βασικά μέλη. Με γνώμονα τη Ροκ των δεκαετιών του ’60 και του ’70, αλλά και μεταγενέστερα, τα μέλη ένωσαν τις δυνάμεις τους και κυρίως το πάθος τους για τη μουσική. Άνθρωποι διαφορετικοί, αλλά με κοινή μουσική αντίληψη, προχωρούν δυναμικά, σε ένα έντονο μουσικό ταξίδι στα νερά του Αιγαίου, με σημείο αναφοράς το όμορφο νησί της Χίου, πλαισιώνοντας εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που έχουν ως στόχο την ενεργοποίηση, την ευαισθητοποίηση και τη διασκέδαση.

 

VINYL PIGS_0.jpeg

Οι Vinyl Pigs είναι οι:

Δημήτρης Παραδείσης – Τύμπανα
Θοδωρής Παραδείσης – Κιθάρα
Μιχάλης Λιτσάκης – Μπάσο
Πόπη Μπενέκου – Φωνή
Guest: Νίκος Μαρδάς – Κιθάρα-Φωνή

Ραντεβού λοιπόν στην πόλη της Χίου την Παρασκευή 19/7 στις 21:00, στο Boutzi Café-Bar-Restaurant!

Copyright 2024. All Right Reserved.