KAMELOT: NEO TEASER ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ THE SHADOW THEORY

Οι Kamelot έδωσαν στην δημοσιότητα ένα δεύτερο teaser από τον επερχόμενο δίσκο τους που θα τιτλοφορείται The Shadow Theory και θα κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου μέσω της Napalm Records. Ο δίσκος θα περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά του ήχου των Kamelot αλλά επιπρόσθετα η μπάντα έχει προσθέσει στον ήχο της νέα στοιχεία, ακόμα και industrial, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχουν στοιχεία και συναισθήματα που παραπέμπουν στις πρώτες μέρες της μπάντας. Η νέα ηχητική κατεύθυνση της μπάντας θα είναι γεμάτη συμβολισμούς που αντανακλούν τα συναισθήματα του συγκροτήματος σχετικά με τον κόσμο και την τωρινή γενικότερη κατάσταση του πολιτισμού μας.

Ο κιθαρίστας της μπάντας Thomas Youngblood δήλωσε: «Το The Shadow Theory είναι ένα ψυχολογικό ταξίδι στην πολυπλοκότητα του ανθρώπινου μυαλού. Είμαστε συνεχώς θύματα υποβολής από τα ΜΜΕ, την τεχνολογία, τα κοινωνικά πειράματα και την τεχνητή νοημοσύνη. Θα μπορούμε στο κοντινό μέλλον να είμαστε ακόμα κοινωνικά πλάσματα; Το The Shadow Theory είναι ένας δίσκος που συνταιριάζει πολλούς κόσμους, δίνοντας στον ακροατή μια έξοδο διαφυγής εντός πραγματικότητάς μας. Ο δίσκος γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στο διάστημα ενός έτους και είμαστε πολύ περήφανοι για τα στοιχεία και την ποικιλία των κομματιών στο The Shadow Theory”.

Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον πασίγνωστο Sascha Paeth και το mastering από τον Jacob Hansen.  Στον δίσκο συμμετέχουν επίσης η Lauren Hart (Once Human), η Jennifer Haben (Beyond The Black) και ο Sacha Paeth. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Stefan Heilemann.

Tracklisting:

01. The Mission
02. Phantom Divine (Shadow Empire)
03. RavenLight
04. Amnesiac
05. Burns To Embrace
06. In Twilight Hours
07. Kevlar Skin
08. Static
09. MindFall Remedy
10. Stories Unheard
11. Vespertine (My Crimson Bride)
12. The Proud and The Broken
13. Ministrium (Shadow Key)

Η digipack έκδοση του δίσκου θα περιέχει και δεύτερο CD με το εξής tracklisting:

01. Phantom Divine (Shadow Empire) (Instrumental version)
02. RavenLight (Instrumental version)
03. Amnesiac (Instrumental version)
04. Burns To Embrace (Instrumental version)
05. Kevlar Skin (Instrumental version)
06. The Proud And The Broken (Instrumental version)
07. The Last Day Of Sunlight (bonus)

Μετά την κυκλοφορία του δίσκου οι Kamelot θα ξεκινήσουν μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία, ξεκινώντας τον Απρίλιο και τον Μάιο από την Βόρεια Αμερική και μετά από τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ θα πραγματοποιήσουν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο μια από τις μεγαλύτερες headlining περιοδείες τους μέχρι τώρα.

Copyright 2024. All Right Reserved.