MARTYR LIVE IN GREECE

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου οι θρύλοι του ολλανδικού metal MARTYR επιστρέφουν στη χώρα μας για μία μοναδική εμφάνιση στο αθηναϊκό MODU, παρέα με τους δικούς μας SORROWS PATH και 666 PACKS!

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016 @ MODU CLUB
\r\n
\r\nSpecial guests:
\r\nSORROWS PATH
\r\n666 PACKS
\r\n
\r\nVENUE: MODU CLUB (ΟΔΟΣ ΚΟΛΩΝΟΥ 76, ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ)
\r\n
\r\nΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ: 10€
\r\nΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
\r\n1)SIRENS RECORDS
\r\n2)METALERA
\r\n3)MODU CLUB
\r\n
\r\n
\r\n
\r\nΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 19:30
\r\nΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:00

\r\n\r\n

-------------------------------------------

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Οι MARTYR ιδρύθηκαν το 1982 στην Ολλανδία και κατά τα πέντε χρόνια που ήταν ενεργοί (μέχρι το 1987) κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ που σήμερα θεωρούνται cult στη metal σκηνή. Τα “For The Universe” (1985) και “Darkness At Time’s Edge” (1986) είναι
\r\nκλασικό metal, προορισμένα για όσους αγαπούν τις δυνατές μελωδίες, τα γρήγορα riffs και το υψηλού επιπέδου τεχνικό παίξιμο. Την ίδια περίοδο οι MARTYR εμφανίστηκαν σε ανθολογίες των Roadrunner και Metal Blade, ψηφίστηκαν η καλύτερη νέα metal μπάντα της Ολλανδίας στο περιοδικό Aardschok, περιόδευσαν με αρκετά διεθνή σχήματα και εμφανίστηκαν στο Monsters Of Rock του Sky Channel. Διαλύθηκαν το 1987 αλλά επανενώθηκαν το 2001 για να παίξουν στο φεστιβάλ Heavy Metal Maniacs. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η μπάντα αναβίωσε σχεδόν ολόκληρο το original line-up της για να παίξει στα φεστιβάλ Headbangers Open Air και Keep It True. Η φλόγα άρχισε να καίει και πάλι και η μπάντα συνεχίζει να παίζει ζωντανά από τότε.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Έχοντας παίξει με σχήματα όπως οι Lizzy Borden, Flotsam & Jetsam, Vicious Rumors, Jaguar και Evergrey, το συγκρότημα ηχογραφεί το 2009 το EP “Fear” και το 2011 τον comeback δίσκο του “Circle Of 8”. Έκτοτε συνεχίζουν να περιοδεύουν πανευρωπαϊκά, χωρίς να παραλείπουν φυσικά και την Ελλάδα, που την επισκέφτηκαν τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2014 στο πλαίσιο του Rock You To Hell Festival, με μία εμφάνιση που σίγουρα έμεινε χαραγμένη στη μνήμη όλων των παρευρισκομένων για την απίστευτη σκηνική παρουσία του συγκροτήματος και την επικοινωνία τους με το κοινό.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Τον Μάρτιο του 2016 οι MARTYR κυκλοφόρησαν την τέταρτη ολοκληρωμένη δουλειά τους, “You Are Next” από την Into The LimeLight Records, σε διθυραμβικές κριτικές. Πρόκειται για έναν πραγματικά εξαιρετικό δίσκο όπου η μπάντα ακούγεται πιο φρέσκια από ποτέ, συνδυάζοντας τον trademark ήχο της με ποικιλία επιρροών και guest μουσικών από σχήματα όπως Praying Mantis, Vicious Rumors κ.ά.. Από τότε δίνουν ανελλιπώς συναυλίες ανά την Ευρώπη παρουσιάζοντας το νέο υλικό, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν ταχύτατα το fanbase τους στην Ιαπωνία, όπου το “You Are Next” έγινε sold out πριν την κυκλοφορία του στα τέλη Σεπτέμβρη. Στις 16 Δεκεμβρίου οι MARTYR επιστρέφουν για τρίτη φορά στην Αθήνα για μία εμφάνιση γεμάτη κορυφαία riffs, solos και μελωδίες, πολλή τρέλα και πάθος και άμεση σύνδεση με το κοινό! Are you ready for the MARTYR eXperience?

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

-------------------------------------------

\r\n\r\n

Οι 666 PACKS δεν είναι μόνο μία rock μπάντα, είναι ένας οργανισμός που ζει και κινείται από την μπύρα. Σκοπός και στόχος είναι η καλή μουσική, η μπυροποσία και η μπυροκατάνυξη, η μπυροπερισυλλογή, η μπυροφιλοσοφία και γενικώς να περνάς καλά και να ξεφεύγεις από τη μίζερη καθημερινότητα ακούγοντας ποιοτικό μπυρο-hard-rock και πίνοντας μπύρα.

\r\n\r\n

Η συνεργασία του Ανδρέα Τσαούση (Marauder) στην κιθάρα με τον φίλο του Μηνά Βασιλάκη (Doomocracy) στα drums και τον Γιώργο Γιαννάκη (Wild Machine) με τη χαρακτηριστική αλά Brian Johnson φωνή του απέφερε ένα CD αφιερωμένο στο υπέρτατο χρυσό ύδωρ, την μπύρα, σε ένα στιλ ανάμεσα στους AC/DC, τους Bullet και τους πρώιμους Twisted Sister. Το σχήμα συμπλήρωσε ο Λάμπρος Γιαννούλης στο μπάσο.

\r\n\r\n

Tο πρώτο άλμπουμ της μπάντας κυκλοφόρησε το 2014 από την Ελληνική ROAR – Rock of Angels Records παίρνοντας πολύ καλές κριτικές από τον Ελληνικό και ξένο τύπο. Αρκετές ζωντανές εμφανίσεις έδειξαν ότι η μπάντα ζει για τα live γεμάτα ιδρώτα και… μπύρα. Αυτή τη στιγμή η δεύτερη δουλειά είναι έτοιμη και σύντομα θα ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας. Μέχρι τότε… στις 16 Δεκεμβρίου οι 666 PACKS ξεχύνονται στη σκηνή του MODU με ανανεωμένο line-up (με τον Γιώργο Οικονόμου των Power Crue στο μπάσο) και νέο υλικό! Γεια μας!!

\r\n

Copyright 2023. All Right Reserved.