MASTODON:O BRENT HINDS ΛΕΕΙ "... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ"

Brent Hinds of Mastodon Exclusive Interview (2016)

Το 2015 σε μια συνέντευξή του ο κιθαρίστας των Mastodon, Brent Hinds έκανε το γύρο του κόσμου για την ατάκα "Προσπαθώ να κάνω τους Mastodon να μην ακούγονται σαν heavy metal συγκρότημα, γιατί μισώ το heavy metal, και δεν θέλω να είμαι μέλος ενώς heavy metal συγκροτήματος." Όπως είναι φυσικό η θύελα των αντιδράσεων που ακολούθησε τον ανάγκασε να ανακαλέσει και να πει οτι αστειευόταν.

\r\n\r\n

Σε νέα του συνέντευξη που είναι διαθέσιμη παρακάτω λέει ότι η πολύκροτη δήλωσή του είχε απομονωθεί από το υπόλοιπο περιεχόμενο με αποτέλεσμα να βγάζει διαφορετικό νόημα από το περιοδικό Guitar Player.
\r\n
\r\n

\r\n\r\n

 Όπως λέει είχε πει ότι ’I fucking hate most heavy metal,’ (μισώ το μεγαλύτερο μέρος του heavy metal). Δεν μου αρέσει μεγάλο μέρος του. Οπότε στην ουσία ήμουν ειλικρινής.  Έβγαλαν το μεγάλο μέρος και έβαλαν απλά οτι μισώ το heavy metal. Αυτοί οι τύποι έχουν ανάγκη από κλικς στις ιστοσελίδες τους και απομονώνουν μέρη μια συνέντευξης για να τραβήξουν κόσμο.  Πρέπει με κάποιο τρόπο να πουλήσουν περιοδικά, οπότε το καταλαβαίνω. Απλά μην με ανακατεύετε. Δεν δίνω πολλές συνεντευξεις ακριβώς για αυτό το λόγο."

\r\n\r\n

Βρε το παιδί το παρεξηγήσαμε το κακό το περιοδικό φταίει.... 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

\r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.