MICHAEL SWEET: ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ STRYPER ΘΑ ΕΙΝΑΙ HEAVY, ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΚΟ

Τον Ιανουάριο οι STRYPER επιστρέφουν στα SpiritHouse Recording Studios στο της Μασαχουσέτης για να ξεκινήσουν την μίξη του νέου τους άλμπουμ που υπολογίζεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο από την Frontiers Music Srl.

Σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα των STRYPER στο Facebook, ο Michael Sweet έγραψε: "Σε κάποιους οπαδούς αρέσει ο σκληρός ήχος, σε κάποιους ο hard & heavy ήχος και σε κάποιους όχι και τόσο ο σκληρός ήχος. Όλα αυτά τα χρόνια το έχουμε κάνει, από Heavy μέχρι πιο ελαφρές συνθέσεις.
"Σέβομαι πολύ το παρελθόν και την μουσική μας, νομίζω ότι αν δεν ήμουν μέλος των STRYPER και ήμουν οπαδός θα ήθελα το νέο υλικό να είναι ίδιο με εκείνο των προηγούμενων χρόνων.
"Το νέο άλμπουμ είναι πολύ διαφορετικό και έχει ένα εντελώς νέο 'groove', είναι heavy αλλά είναι ελκυστικό στο αυτί όσο και μελωδικό. Υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με τα 'Soldiers Under Command' [1985], 'To Hell With The Devil' [1986], 'In God We Trust' [1988], 'Against The Law' [1990], 'No More Hell To Pay' [2013] και 'Fallen'.
"Καθώς θα ολοκληρώσω τα φωνητικά την επόμενη εβδομάδα, είμαι πραγματικά ανυπόμονος να ακούσω το τελικό αποτέλεσμα."

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Sweet στο ListenIowa δήλωσε ότι τόσο ο τίτλος του άλμπουμ όπως και οι στίχοι των τραγουδιών θα είναι συγκλονιστικοί για τους οπαδούς της μπάντας περισσότερο και από το 'To Hell With The Devil'.

Η τελευταία κυκλοφορία των STRYPER είναι το Fallen που κυκλοφόρησε 16 Οκτωβρίου του 2015 από την Frontiers Records

Copyright 2024. All Right Reserved.