NEO BINTEO ME TON TIM “RIPPER” OWENS NA TΡΑΓΟΥΔΑ JUDAS PRIEST

Ο πρώην τραγουδιστής των JUDAS PRIEST, Tim "Ripper" Owens, ανέβηκε στη σκηνή το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019,  με τους NIGHT RANGER στο MGM Northfield Park στο Ohio για να ερμηνεύσει το κλασικό "You've Got Another Thing Coming".

Ο Owens και ο Keri Kelli, κιθαρίστας στους NIGHT RANGER παίζουν στους NEW REVENGE, στους οποίους είναι επίσης ο μπασίστας Rudy Sarzo (OZZY OSBOURNE, WHITESNAKE, QUIET RIOT) και ο θρυλικός ντράμερ James Kottak (SCORPIONS, KINGDOM COME).

Ο Owens εντάχθηκε στους JUDAS PRIEST το 1996 για να αντικαταστήσει τον Rob Halford, ο οποίος τότε έφυγε από συγκρότημα. Ο τραγουδιστής, με έδρα το Οχάιο, δημιούργησε δύο άλμπουμ με τους JUDAS PRIEST , τα "Jugulator" (1997) και  "Demolition" (2001), που δεν έτυχαν θερμής αποδοχής από μεγάλη μερίδα οπαδών.

Ο Owens είπε στην Ultimate Guitar ότι δεν έμεινε ιδιαίτερα έκπληκτος που είδε τους PRIEST να επανασυνδεόνται με τον Rob Halford.

"Λοιπόν, η μπάντα χρειαζόταν τον Rob Halford, πραγματικά", είπε. "Εγώ εντάχθηκα στους JUDAS PRIEST σε μια φρικτή εποχή για το heavy metal, στα μέσα της δεκαετίας του '90. Δεν ήταν πολύ καλά για μας τότε, άρχισαν να αλλάζουν τα πράγματα όταν έμπαινε το 2000, αλλά ήταν πολύ αργά για εμάς. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε, και ότι θα μπορούσαμε να είμαστε επιτυχημένοι, αλλά τελικά η επιστροφή του Rob ήταν μια έξυπνη απόφαση για όλους. "

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εκτέλεση του "You've Got Another Thing Coming".

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.