NIGHTWISH: ETOIMAZOYN VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ

Πάνω σε νέο, τον ένατο τους, δίσκο δουλεύουν οι symphonic metallers Nightwish, o οποίος προορίζεται για κυκλοφορία την άνοιξη του 2020. Μάλιστα αυτή την περίοδο η μπάντα ετοιμάζει και ένα videoclip για ένα από τα κομμάτια του δίσκου,  όπως αποκάλυψε η τραγουδίστριά τους Floor Jansen μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter. Όπως είπε: «Βρίσκομαι στο Ελσίνκι με τους Nightwish για να δημιουργήσουμε ένα video από τον επερχόμενο νέο μας δίσκο! Είναι διαφορετικό από ότι έχουμε κάνει έως τώρα και απολαμβάνω πολύ την διαδικασία της δημιουργίας του! Είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Και πραγματικά δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι άλλο… το ξέρω… συγνώμη!»

EFzfvxlWkAE5sju.jpg

Ταυτόχρονα ο Jukka Nevalainen, ντράμερ των Nightwish από το ξεκίνημά τους το 1997 μέχρι και το 2014 όταν και αποχώρησε από την θέση λόγω προβλημάτων υγείας, δημοσιοποίησε μια ανακοίνωση σχετικά με την θέση του στην ομάδα των Nightwish λέγοντας ότι: «Έχουν περάσει πλέον 5 χρόνια από τότε που πήρα την δύσκολη απόφαση, λόγω σοβαρού προβλήματος αϋπνίας, να αποχωρήσω από τους Nightwish. Αυτό περιελάμβανε τόσο τον τελευταίο δίσκο όσο και τις περιοδείες που ακολούθησαν.

a_main_JukkaNevalainen.jpg

Όπως περίμενα τότε, αποδείχτηκε ότι έκανα το σωστό. Αυτές τις μέρες νιώθω φανταστικά και σπάνια πλέον αντιμετωπίζω προβλήματα ύπνου. Ταυτόχρονα μου έγινε φανερό ότι το να ασχολούμαι πλέον με την μπάντα από το παρασκήνιο έκανε όλη τη διαφορά. Για αυτό το λόγο αποφάσισα να μην προκαλέσω την τύχη μου επιστρέφοντας στην μπάντα. Ο καλός μου φίλος Kai Hahto θα πάρει την θέση μου σαν κανονικό μέλος  της μπάντας πλέον. Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το business κομμάτι της μπάντας και ανυπομονώ για όσες περιπέτειες θα μου προσφέρει η ζωή στο μέλλον! Στέλνω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στην μπάντα και τους οπαδούς για τις ένδοξες στιγμές που μοιραστήκαμε!»

Copyright 2024. All Right Reserved.