OI 220 VOLT ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Οι Σουηδοί βετεράνοι 220 Volt έκαναν γνωστό ότι δουλεύουν πάνω σε νέες συνθέσεις για την δημιουργία νέου άλμπουμ, χωρίς να αναφερθούν σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το συγκρότημα σκοπεύει να επανακυκλοφορήσει προηγούμενα άλμπουμ σε βινύλιο.

Οι 220 Volt έχουν ένα ιδιαίτερο ύφος, θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε μελωδικό Heavy Metal, με νοσταλγικές μελωδίες, που δε σε αφήνουν αδιάφορο. Το πρώτο τους άλμπουμ το ομώνυμο κυκλοφόρησε το 1983, ακολούθησε την επόμενη χρονιά το Power Games, το 1985 κυκλοφόρησαν το Mind Over Muscle, και το 1988 κλείνει η πρώτη φάση της μπάντας με το Eye To Eye, ένα άλμπουμ – δυσάρεστη έκπληξη αφού μετά από τα τρία πρώτα πετυχημένα LP η μπάντα παρουσίασε κάτι εντελώς διαφορετικό για την ακρίβεια, άχρωμο, άοσμο…

Μετά την άστοχη κυκλοφορία του Eye To Eye η μπάντα εγκατέλειψε την σκηνή. Πριν γίνει όμως αυτό το συγκρότημα είχε ηχογραφήσει το επόμενο άλμπουμ του Eye To Eye, το οποίο δεν κυκλοφόρησε τελικά λόγω της απόφασης των μελών να διαλύσουν το συγκρότημα.

Το 1997 κυκλοφορεί τελικά, το μέχρι τότε ακυκλοφόρητο άλμπουμ με τίτλο Lethal Illusion, και όπως μπορείτε να φανταστείτε ήταν σε παρόμοιο ύφος με το προηγούμενο LP το Eye To Eye.

To 2002 το συγκρότημα επιστρέφει, με αποτέλεσμα την κυκλοφορία του Heavy Christmas EP 2009, αλλά και του Walking In Starlight LP του 2014. Το άλμπουμ ήταν μία αξιοπρεπή κυκλοφορία σε ύφος Hard & Heavy

Copyright 2024. All Right Reserved.