RAGE: EΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΝΤΑ Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΜΑRCOS RODRIGUEZ

Mε μια ανακοίνωση από τον Peavy, μόλις ενημέρωσαν τους οπαδούς τους οι Γερμανοί power metallers Rage, ότι ο κιθαρίστας Marcos Rodriguez δεν αποτελεί πια μέλος του συγκροτήματος. Αναλυτικότερα, ο Peavy έγραψε: "Υπάρχουν κάποιες αλλαγές στους Rage για τις οποίες θέλω να σας ενημερώσω. Ο φίλος μας και ο κιθαρίστας Marcos Rodriguez δεν θα παίζει πια με τους Rage λόγω προσωπικών και ιδιωτικών λόγων που τον αναγκάζουν να αποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν κακά συναισθήματα μεταξύ μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι και σίγουρα θα συνεχίσουμε να κάνουμε μουσική μαζί «πίσω από τα παρασκήνια». Ταυτόχρονα, σχεδιάζω για το μέλλον των Rage, να αναβαθμίσω το συγκρότημα με δύο κιθαρίστες. Το όραμά μου είναι να κάνω μια τέλεια σύνθεση με τον τρόπο που ακούγονταν οι Rage στη δεκαετία του '90, μόνο καλύτερα και σε μοντέρνο επίπεδο. Δουλεύουμε σκληρά τώρα για να φέρουμε τους Rage σε αυτό το νέο επίπεδο! Πολύ σύντομα θα σας παρουσιάσουμε το νέο σχήμα.

Προσέξτε για επερχόμενα νέα και μείνετε υγιείς".

Αυτά από τον Peavy, και επειδή και ο ίδιος το παραδέχεται ότι τα '90s ήταν η καλύτερη περίοδος για τoυς Rage, ας θυμηθούμε κάτι από εκείνα τα χρόνια.

Copyright 2024. All Right Reserved.