RICK COLALUCA: ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ WATCHTOWER

Σιγή ιχθύος τα τελευταία τέσσερα χρόνια από το στρατόπεδο των Watchtower, από τότε που κυκλοφόρησαν το EP Concepts Of Math: Book One, που ήταν το νέο υλικό της μπάντας που κυκλοφόρησε μετά από δύο δεκαετίες δισκογραφικής απουσίας.

Σύμφωνα με τον ντράμερ της μπάντας Rick Cοlaluca το ενδεχόμενο μιας επανένωσης των Watchtower μοιάζει με απατηλό όνειρο, αλλά δεν αποκλείει την πιθανότητα της επιστροφής της μπάντας για μια περιοδεία ή για να ολοκληρώσει το για πολλά χρόνια δουλεμένο, τρίτο άλμπουμ με τίτλο Mathematics.

Όταν ρωτήθηκε ο Colaluca από κάποιον οπαδό (στο facebook) για την τρέχουσα κατάσταση των Watchtower, απάντησε…
Θεωρώ αμφίβολο το αν θα επιστρέψουμε ποτέ, έχουμε συζητήσει τα τελευταία χρονιά για την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του Mathematics, (το Concepts of Math book 1 ήταν κατά κάποιο τρόπο το μισό του έργου) υπάρχουν κάποιες αγκυλώσεις που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε. Στην πραγματικότητα έχουμε ηχογραφήσει μέχρι κάποιο σημείο τα υπόλοιπα τραγούδια.
Συζητήσαμε την προοπτική περιοδείας μετά την κυκλοφορία Concepts αλλά δεν έγινε ποτέ. Δεν μπορούσαμε ποτέ πραγματικά, να συμφωνήσουμε για το τι θέλαμε και πως θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό.

Οι Watchtower κυκλοφόρησαν δύο LP, το Energetic Disassembly το 1985 και το Control And Resistance το 1989. Το συγκρότημα επανήλθε το 1999 και το 2016 κυκλοφόρησε το EP Concepts Of Math: Book One

Copyright 2024. All Right Reserved.