ROYAL HUNT - ΑΝΟΙΞΕ Η PRE-ORDERING CAMPAIGN ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ALBUM

 «Πώς να προοδεύσεις και ταυτόχρονα να κρατήσεις την ταυτότητα σου, που σου πήρε πάνω από 25 χρόνια να καθιερώσεις; Πώς να δημιουργήσεις απαιτητικές και σε στιγμές πολύπλοκες μουσικές συνθέσεις και να τις φέρεις σε μια προσιτή μορφή με αυτόν τον αναγνωρίσιμο ήχο; Οι Royal Hunt το κάνουν με ευκολία και στο νέο 14ο album τους αποδεικνύουν ακόμα μια φορά ότι δημιουργικότητα και το να μένεις πιστός στον εαυτό σου μπορούν να πάνε χέρι-χέρι και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και αν θέλετε την απόδειξη για όλα αυτά… “Cast In Stone”… Το album που θα ακούτε ξανά και ξανά…»

Αυτά μας λένε οι Royal Hunt, εγκαινιάζοντας την pre-order campaign τους για το νέο 14ο album της πλούσιας καριέρας τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 του Φλεβάρη.

royal-hunt-cast-in-stone-full-album-cover-artwork-out-in-2018-450.jpg

Ο Andre Andersen μεταξύ άλλων σημειώνει «Χρειάστηκε χρόνος να ολοκληρωθεί το album. Μεταξύ της πρώτης ιδέας και της τελικής μίξης του, κάναμε δύο περιοδείες και κυκλοφορήσαμε δύο live albums. Έτσι είχαμε την ευκαιρία να γυρνάμε πίσω στο τι έχουμε κάνει και να επανεξετάζουμε την κατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι όλα τα τραγούδια να είναι καλά δομημένα και να έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των Royal Hunt. Αυθεντικότητα, πιασάρικα hooks, δυνατές μελωδίες και τεράστια παραγωγή. Η παραγωγή μάλιστα έχει γίνει αναλογικά έτσι ώστε το album να αναπνέει σαν ένα πραγματικό rock album. Θα μπορούσα για ώρες να επαινώ όσους συνετέλεσαν στη δημιουργία αυτού του δίσκου αλλά θα το αφήσω σε εσάς, γιατί στην τελική για εσάς δημιουργήθηκε.»

Η deluxe digipak έκδοση του “Cast In Stone” είναι μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία καθώς περιλαμβάνει το original album σε cd, μια instrumental/karaoke έκδοση στο bonus cd, extended booklet, soft touch εξώφυλλο – όλα σε ένα glossy slim box. Τα πακέτο περιλαμβάνει επιπλέον και online περιεχόμενο. Access σε video updates, παρασκήνια, pre-listening parties, συζητήσεις και shopping για κάποια ξεχωριστά αντικείμενα.

cast-in-stone-digipak-royal-hunt-650.jpg

Περισσότερες πληροφορίες για την Pre-Ordering Campaign θα βρείτε εδώ.

Copyright 2024. All Right Reserved.