SATO: EΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ "LEATHER WARRIORS" ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ

Οι Sato ήταν μια heavy/power metal μπάντα από το Seattle, και δραστηριοποιήθηκαν από τις αρχές ως τα μέσα της δεκαετίας του 80. Κυκλοφόρησαν μόνο demo, και το τραγούδι τους "Leather Warriors" εμφανίστηκε στη συλλογή “Northwest Metalfest”, που κυκλοφόρησε το 1984 από την δισκογραφική εταιρεία Ground Zero Records. Το όνομά τους ακούστηκε κατά τη διάρκεια των 90’s, ακόμα και σε πιο ευρείας κυκλοφορίας περιοδικά λόγω του ότι οι Sato ήταν το δημιούργημα του μπασίστα Mike Starr (RIP-2011), που αργότερα έγινε γνωστός από τους  Alice in Chains.

Το 2017 η Lost Realm Records επανακυκλοφόρησε το υλικό της μπάντας σε CD+DVD με τίτλο "Leather Warriors - Anthology 82/86". Μέσα στον Ιανουάριο του 2020 θα επανακυκλοφορήσει το άλμπουμ σε βινύλιο – 150 κόπιες σε μαύρο και 100 σε καφέ. Όσοι λοιπόν είναι λάτρεις του heavy/power και του βινυλίου, μπορούν να το παραγγείλουν μέσω του site της εταιρίας.

Πέρα από τον  Mike Starr, τα άλλα μέλη ήταν oι Dave Jensen στα drums , Terry Lee και Ken Kramer στις κιθάρες, και ο Dean Jeffries στα φωνητικά. Παραθέτουμε παρακάτω το "χιτ" της μπάντας, το εξαιρετικό "Leather Warrior".

Copyright 2024. All Right Reserved.