STEVE HARRIS: ΚΟΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ IRON MAIDEN/JUDAS PRIEST; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

Ο Steve Harris λέει ότι δεν αντιτίθεται στο ενδεχόμενο οι IRON MAIDEN να μοιραστούν τη σκηνή με τους JUDAS PRIEST.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Rob Halford δήλωσε ότι θα ήθελε να δει τη μπάντα του να ενώσει τις δυνάμεις της με τους IRON MAIDEN για μια περιοδεία. «Νομίζω ότι και οι δύο μπάντες θα ήθελαν να το κάνουν», είπε στο Consequence Of Sound. «Εξαρτάται βέβαια από το timing να κάνουμε κάτι τέτοιο. Είμαστε καλοί φίλοι».

Πρόσθεσε: «Μιλάμε για αντιπαλότητα, αλλά υγιή αντιπαλότητα, σαν Phoenix Suns και Golden State Warriors. Έχουμε θαυμάσει ο ένας τον άλλον καθ 'όλη τη διάρκεια των μεταλλικών μας χρόνων και θα ήταν ένα θεαματικό γεγονός - PRIEST και MAIDEN μαζί ".

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο "Trunk Nation" του SiriusXM, ο Harris κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με μια υποθετική περιοδεία MAIDEN / PRIEST. Απάντησε: "Είναι αστείο γιατί είδα τα σχόλια του Halford στα μέσα μαζικής ενημέρωσης κι επίσης, κάποιος σήμερα μου είπε ότι ο Ian Hill είπε κάτι παρόμοιο. Δεν ξέρω. Οι διοικήσεις πρέπει να βάλουν τα κεφάλια τους κάτω για να βοηθήσουν να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά, ναι, γιατί όχι; Υποθέτω ότι οι οπαδοί μπορούν να πιέσουν για να συμβεί αυτό, αλλά θα δούμε ".

Για έναν οπαδό αυτό θα ήταν όνειρο, αλλά φαίνεται από την απάντηση του Harris ότι πάνω απ’όλα μετράνε τα συμβόλαια, τα χρήματα και οι μάνατζερ. Ο Rob Halford σε αυτό το θέμα απάντησε πιο οπαδικά, ρομαντικά και συναισθηματικά!

Τέλος, ο Steve Harris μίλησε για τις αναμνήσεις του από την περιοδεία των MAIDEN  το 1981 στη Βόρεια Αμερική ως support στους PRIEST, οι οποίοι εκείνη την εποχή προωθούσαν το "Point Of Entry".

" Έχω πολλές καλές αναμνήσεις", είπε. "Και πραγματικά αγαπώ το “Point Of Entry ". Mερικοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο άλμπουμ τους, αλλά υποθέτω ότι επειδή ήμασταν σε περιοδεία τότε, μου άρεσε πολύ. "

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.