TONY IOMMI : O DIO ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚANE ΖΕΣΤΑΜΑ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ .

Για μια ακόμα φορά ο Tonny Iommi αναφέρθηκε στον Dio και συγκεκριμένα στις φωνητικές του ικανότητες μιλώντας για την τελευταία κυκλοφορία της μπάντας με τον Dio το 2009:

"Ο κόσμος συχνά αναφέρει σε μένα τα album που κάναμε με το Dio. Το τελευταίο  album και η περιοδεία ήταν καταπληκτική  τα πάντα ήταν ωραία.

Μίλησα μετά με τον Ronnie την εποχή που ήταν αρεστός , του ευχήθηκα χρόνια πολλά και μου απάντησε : ' Δεν με απασχολούν τα γενέθλια πλέον Ίμια αρκετά μεγάλος για όλους'.  Η απώλεια του αφήνει ένα μεγάλο κενό. Είχε καταπληκτική φωνή μπορούσε να κάνει πράγματα σαν αν ήταν φυσικά για αυτόν χωρίς να χρειαστεί να ζεστάνει την φωνή του. Ήταν διαφορετικός σε αυτό σε σχέση με τους υπόλοιπους όπως για παράδειγμα με τον Οzzy που έπρεπε να ζεσταθεί πριν βγει στη σκηνή.

O Ronnie όμως μπορούσε να πίνει το ποτό του στα παρασκήνια και να συζητάει καιμετα να βγει στη σκηνή  να τραγουδήσει χωρίς ζέσταμα σαν ήταν σουπερ ήρωας. Λείπει σίγουρα από τον κόσμο της μουσικής .Τα πάντα είναι χειρότερα χωρίς αυτόν υπάρχουν πολλοί καλοί τραγουδιστές αλλά ο Ronnie ήταν ένας από τους καλύτερους."

Copyright 2024. All Right Reserved.