VIO-LENCE: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Οι θρυλικοί bay Area thrashers Vio-lence, οι οποίοι εδώ και 2 χρόνια επανήλθαν στην ενεργό δράση με ανανεωμένη σύνθεση, ανακοίνωσαν μέσω της σελίδας τους στο Facebook ότι ολοκλήρωσαν την διαδικασία ηχογράφησης του νέου τους δίσκου, του πρώτου τους από το Nothing To Gain του 1993. Η νέα δουλειά των Vio-lence η οποία θα είναι ένα EP ηχογραφήθηκε στα Trident Studios στην California με παραγωγό τον Juan Urteaga (Machine Head, Testament) και θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά μέσω της Metal Blade Records.

Στην ανάρτησή της η μπάντα αναφέρει: «Και έχουμε ολοκλήρωση των εργασιών! Η νέα Vio-ηχογράφηση είναι έτοιμη. Είμαστε στο στάδιο της μίξης και ένα βήμα πιο κοντά στα αυτιά σας! Ευχαριστούμε τον Juan Urteaga που έβαλε τα δυνατά του και έβγαλε από εμάς κάποιες εξαιρετικές επιδόσεις! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας όλα αυτά στα οποία δουλεύουμε αυτό τον καιρό».

Το πρώτο δείγμα από το νέο EP  ήταν μια διασκευή στο California Über Alles των Dead Kennedys, το videoclip της οποίας μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Η νέα σύνθεση των Vio-lence έχει ως εξής:

Phil Demmel – lead κιθάρες

Perry Strickland – τύμπανα

Sean Killian – φωνητικά

Bobby Gustafson – ρυθμικές κιθάρες

Christian Olde Wolbers – μπάσο

 

Copyright 2024. All Right Reserved.